Kompaan Woningontruimers logo

Informatie

  • Kompaan Woningontruimers
  • Ontruimingsbedrijf
  • Nederland
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Kompaan Woningontruimers review

Rapid '54 review

Kompaan Woningontruimers is een professioneel ontruimingsbedrijf gevestigd in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Apeldoorn, Leiden en Nijmegen. Sinds kort is ook woningontruiming Arnhem van start gegaan. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen, bedrijfspanden, verzorgingshuizen en andere gebouwen. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder verhuizingen, transport, opslag en recycling.

Het team van Kompaan Woningontruimers bestaat uit ervaren en deskundige professionals die de klanten ondersteunen bij het hele proces van ontruiming en verhuizing. Ze zijn bekend met de specifieke uitdagingen die gepaard gaan met het ontruimen van verschillende soorten gebouwen en hebben de expertise en middelen om deze uitdagingen aan te gaan.

Het bedrijf heeft een duidelijke en transparante werkwijze, waarbij ze de klanten stap voor stap door het ontruimingsproces begeleiden. Van het opstellen van een offerte tot het afvoeren van afval, Kompaan Woningontruimers zorgt voor een efficiënte en professionele afhandeling van de ontruiming.

Kompaan Woningontruimers hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de ontruimingsprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk worden uitgevoerd. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van duurzame verpakkingsmaterialen en wordt afval zorgvuldig gescheiden en gerecycled.

Beoordeling Kompaan Woningontruimers

Het bedrijf is trots op de positieve feedback die ze van klanten hebben ontvangen en streeft er voortdurend naar om de hoogste kwaliteit van service te bieden. Kompaan Woningontruimers begrijpt dat het ontruimen van een woning of pand een emotionele en stressvolle tijd kan zijn en daarom zijn ze er om de klanten te ondersteunen en te ontzorgen tijdens dit proces.

Het bedrijf Kompaan Woningontruimers krijgt volgens de Google-reviews 4,8 ster. Veel van de recensies praten over hoe blij ze zijn met de professionaliteit en respectvolle houding van de werkers. Ook over de communicatie en werkwijze zijn de recensies erg van in de wolken.

Meest gewaardeerde beoordeling

Na het overlijden van mijn moeder, was het fijn om dit uit handen te kunnen geven. De verhouding prijs/kwaliteit is prima; de kosten liggen gemiddeld lager dan bij andere woningopruimbedrijven. Goede communicatie en betrouwbaar. Als je een woning netjes leeg wil laten halen, raad ik Kompaan ten zeerste aan.

De garanties van Kompaan:

  • Snel schakelen en meedenkend met de klant
  • Professioneel, deskundig en respectvol
  • Ontruimen in een dag
  • Afval wordt netjes gescheiden
  • Spullen krijgen een 2de leven via kringloop
  • Verkoop spullen in onze kringloopwinkel met dagbesteding

Geen onaangename verrassingen

Een woningontruiming kan om verschillende redenen nodig zijn en kan vaak onverwachts komen. Bij Kompaan Woningontruimers hebben we echter jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen en zorgen we ervoor dat elke woning snel en met de nodige precisie en aandacht volgens uw wensen wordt leeggemaakt.

Ons team van ontruimexperts werkt altijd in nauw overleg met u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onaangename verrassingen tijdens de ontruiming. Voordat we beginnen, komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken en een vrijblijvende offerte op te stellen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Klik hier voor meer informatie
Kompaan Woningontruimers
Verhuisbedrijf Frankrijk

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Kompaan Woningontruimers je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven