Mobico refurbished iphones

Informatie

 • Mobico
 • Webshop
 • Databankweg 26, 3821 AL, Amersfoort
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 085 – 130 18 58
 • support@mobico.nl
Bekijk website

Mobico review

XTRN-IT review

Mobico verkoopt refurbished Iphones, Ipads en accessoires. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort, maar verkoopt haar producten ook online via de webshop. Mobico verkoopt verschillende gerefurbishte uitvoeringen van Iphones en Ipads met perfecte technische kwaliteit. Daarnaast zijn er verschillende accessoires zoals hoesjes, houders en screenprotectors.

Het bedrijf is niet de enige in het land die deze producten verkoopt, maar door achtergrond, kennis en analytische aanleg gaat het bedrijf verder dan het uitdiepen van gebruiksmogelijkheden. Dit komt omdat het bedrijf uit een jong team, die een passie hebben voor telefoons en tablets, bestaat. De specialisten doen niets liever dan telefoons reviseren, dit betekent dat elk toestel volledig wordt nagekeken en getest. Daarnaast worden, waar nodig, onderdelen vervangen.

Het assortiment wordt ten alle tijden uitgebreid met nieuwe Iphones. Mobico refurbished Iphones zijn goedkoop en hebben perfecte technische kwaliteit. Wanneer Mobico nooit gebruikte toestellen binnen krijgt, worden ook deze nagekeken.

Beoordeling Mobico

Mobico staat op verschillende platformen genoteerd waar reviews achtergelaten kunnen worden. Op de website kiyoh hebben ze de meeste reviews verzameld. Op basis van meer dan 7.000 reviews scoren zij een 9,1!

Meest gewaardeerde beoordeling

Veel websites met elkaar vergeleken en Mobico was de goedkoopste. Ik heb de iPhone 11 128 GB gekocht voor 514 euro in de conditie lichte gebruikssporen. Verwachte dat het sketchy zou zijn voor deze prijs maar de telefoon kwam de volgende dag in perfecte staat aan met één minuscuul krasje. Er zat al een screenprotector op en er werd een simcard pin, iPhone draadje en stekker bijgeleverd. Al met al ben ik er heel blij mee. – Emma

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Nagekeken door specialisten
 • Uitgebreid assortiment
 • Snelle levering
 • Perfecte technische kwaliteit
 • Twee jaar garantie
 • Goedkoop

Gegarandeerde technische kwaliteit

Mobico refurbished Iphones bevatten een hoge kwaliteit, maar hebben toch een lage prijs. Het zijn namelijk gebruikte toestellen die zijn opgekocht en nagekeken. Toestellen die 1 á 2 jaar gebruikt zijn werken vaak nog hartstikke goed. Doordat de toestellen zowel door middel van testapparatuur als door specialisten getest worden is hoge kwaliteit gegarandeerd. Wanneer het nodig is worden onderdelen vervangen, zodat het toestel naar behoren werkt. Mobico staat volledig achter de kwaliteit van haar specialisten waardoor zij twee jaar garantie kunnen bieden.

Bestel hier uw telefoon!
Mobico Refurbished iPhones
Mobico refurbished phones

Wat betekent ``Refurbished`` eigenlijk?

Mobico geeft telefoons graag een tweede leven! En dat is duurzaam. Wat betreft de prijs én wat het milieu betreft! Mobico verkoopt dus refurbished mobiele telefoons. Maar wat betkeent dat eigenlijk? “Refefurbished”? Refurbished is het Engelse woord voor “geresiveerd”. Een term die in de wereld van al het digitale wel vaker wordt gebruikt. Dat kan duiden op een opnieuw ingesteld leeggemaakt en gereset toestel in een uitstekende conditie of zoals het bij Mobico voornamelijk gaat, toestellen die zijn opgekocht van bedrijven of voorraadoverschotten. Tóch worden alle apparaten grondig getest vóórdat ze weer doorverkocht worden aan de consument. Zo houd Mobico de kwaliteit van de toestellen hoog en blijft het een betrouwbaar merk om een refurbished telefoon of tablet aan te schaffen.

Hoe gaat Mobico te werk?

Mobico verkoopt dus gereviseerde telefoons. Dat roept bij veel mensen nog wat vraagtekens op. Want hoe waarborg je de kwaliteit van een toestel als het toestel afkomstig is van een andere gebruiker of als de toestellen niet als nieuw verkocht kunnen worden? Mobico test alle toestellen zorgvuldig uit voordat deze aan een klant worden verkocht. Ze geven jou als consument verschillende opties en zijn transparant over wat je koopt. Op hun webpagina: mobico.nl/informatie/productcondities/ kun je een legenda vinden van wat je kunt verwachten per apparaat. Mobico verkoopt apparaten van 5 sterren: “Niet van nieuw te onderscheiden”, tot apparaten van 2 sterren: “Stevig gebruikt, met gebruikssporen”. Uiteraard is dat ook terug te zien in de prijs van de mobiele apparaten. Wel garandeert Mobico voor elk apparaat dat ze verkopen dat het getest is op 50 punten, dat de telefoon 100% functioneel is en geven ze op elk toestel garantie.

Bestel hier uw telefoon!
Mobico test telefoons
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Mobico je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Telefoonhoesje en Airpodshoesje.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven