Mobico refurbished iphones

Informatie

 • Mobico
 • Webshop
 • Databankweg 26, 3821 AL, Amersfoort
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 085 – 130 18 58
 • support@mobico.nl
Bekijk website

Mobico review

Rapid '54 review

Mobico verkoopt refurbished Iphones, Ipads en accessoires. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort, maar verkoopt haar producten ook online via de webshop. Mobico verkoopt verschillende gerefurbishte uitvoeringen van Iphones en Ipads met perfecte technische kwaliteit. Daarnaast zijn er verschillende accessoires zoals hoesjes, houders en screenprotectors.

Het bedrijf is niet de enige in het land die deze producten verkoopt, maar door achtergrond, kennis en analytische aanleg gaat het bedrijf verder dan het uitdiepen van gebruiksmogelijkheden. Dit komt omdat het bedrijf uit een jong team, die een passie hebben voor telefoons en tablets, bestaat. De specialisten doen niets liever dan telefoons reviseren, dit betekent dat elk toestel volledig wordt nagekeken en getest. Daarnaast worden, waar nodig, onderdelen vervangen.

Het assortiment wordt ten alle tijden uitgebreid met nieuwe Iphones. Mobico refurbished Iphones zijn goedkoop en hebben perfecte technische kwaliteit. Wanneer Mobico nooit gebruikte toestellen binnen krijgt, worden ook deze nagekeken.

Beoordeling Mobico

Mobico staat op verschillende platformen genoteerd waar reviews achtergelaten kunnen worden. Op de website kiyoh hebben ze de meeste reviews verzameld. Op basis van meer dan 7.000 reviews scoren zij een 9,1!

Meest gewaardeerde beoordeling

Veel websites met elkaar vergeleken en Mobico was de goedkoopste. Ik heb de iPhone 11 128 GB gekocht voor 514 euro in de conditie lichte gebruikssporen. Verwachte dat het sketchy zou zijn voor deze prijs maar de telefoon kwam de volgende dag in perfecte staat aan met één minuscuul krasje. Er zat al een screenprotector op en er werd een simcard pin, iPhone draadje en stekker bijgeleverd. Al met al ben ik er heel blij mee. – Emma

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Nagekeken door specialisten
 • Uitgebreid assortiment
 • Snelle levering
 • Perfecte technische kwaliteit
 • Twee jaar garantie
 • Goedkoop

Gegarandeerde technische kwaliteit

Mobico refurbished Iphones bevatten een hoge kwaliteit, maar hebben toch een lage prijs. Het zijn namelijk gebruikte toestellen die zijn opgekocht en nagekeken. Toestellen die 1 á 2 jaar gebruikt zijn werken vaak nog hartstikke goed. Doordat de toestellen zowel door middel van testapparatuur als door specialisten getest worden is hoge kwaliteit gegarandeerd. Wanneer het nodig is worden onderdelen vervangen, zodat het toestel naar behoren werkt. Mobico staat volledig achter de kwaliteit van haar specialisten waardoor zij twee jaar garantie kunnen bieden.

Bestel hier uw telefoon!
Mobico Refurbished iPhones
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Mobico je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Telefoonhoesje en Airpodshoesje.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven