logo Hof de Brulle

Informatie

  • Hof de Brulle
  • Carréhoeve
  • Breulsweg 3, 6321 EK, Wijlre
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Hof de Brulle review

Rapid '54 review

Je ervaart meteen de rust en natuur om je heen als je de hof oprijdt. Het buitenhof is anderhalve hectare en is onderdeel van het 5 sterren Heuvellandschap. Je kunt heerlijk rondwandelen in het grote buitenhof, geniet op een bankje van het uitzicht of loop door de fruitgaard struinen of moestuinen. De hof biedt vele mogelijkheden en plekken om heerlijk tot rust te komen. De hof is ideaal om een teambuilding dag of weekend te organiseren. De hof is voorzien van een grote speelweide met een speelhuis met glijbaan en schommels. Laat je verwennen door de natuur.

Beoordeling Hof de Brulle

Hof de Brulle staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,7 / 5 op basis van meer dan 50 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Jammer dat er maar 5 sterren zijn om toe te kennen zeker voor deze accommodatie waar je in alle rust kunt genieten van de omgeving en geboden slaap en diverse aangeboden cursussen de rondom liggende natuur het bied zoveel mogelijkheid en kortom prima vertoeven en genieten van alles wat Limburg heeft te bieden.” – Dhr. van Arkel

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Perfect voor teambuilding
  • Ruime kamers
  • Anderhalve hectare grond
  • Unieke omgeving
  • Heerlijk eten en drinken
  • Wandel- en fietsroutes

De mooiste carréhoeve op een unieke locatie

Hof de Brulle is een monumentale bourgondische carréhoeve waar mensen elkaar ontmoeten. Dit kan zijn voor vakanties, bijeenkomsten met vrienden of families, trainingen, workshops, vergaderingen. Hof de Brulle is gelegen op één van de mooiste plekken van Nederland: centraal in het Geuldal met een weids uitzicht op de omringende heuvels.

Het gebouw, de carré, herbergt twee ruime zalen, een grote lounge en een professioneel kookatelier dat uitnodigt om met een groot gezelschap het schort om te binden. Uw voorgangers zijn op de unieke locatie al heerlijk tot rust gekomen, zo blijkt ook uit overige reviews. De stilte op de binnenhof garandeert een mooie nachtrust in een van de 13 kamers. De huur van de hoeve is exclusief. Dit wil zeggen dat er verder geen andere gasten aanwezig zullen zijn. Bent u op zoek naar een geschikte locatie om een weekend teambuilding in Limburg te organiseren? Aarzel dan niet!

Boek de accommodatie hier
Hof de Brulle
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Hof de Brulle je review op Inforeview?

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor jouw bedrijf kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven in dezelfde sector onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op AvynaTrampoline.nl of op Happy Vegan!

Bekijk de reviews van deze bedrijven