Floorsee

Informatie

 • Floorsee
 • Vloer- en raamdecoratiespecialist
 • Wipstrikkerallee 35,
  8023 DS Zwolle

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Floorsee review

XTRN-IT review

Floorsee is een vooraanstaand bedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in vloeroplossingen. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid biedt Floorsee een breed scala aan vloerproducten en -diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bij Floorsee begrijpen ze dat vloeren een belangrijke rol spelen bij het creëren van een comfortabele en aantrekkelijke leef- of werkomgeving. Daarom streven ze ernaar om hoogwaardige vloeroplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften en esthetische voorkeuren van hun klanten.

Het ervaren team van professionals van Floorsee beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van vloeren. Of het nu gaat om houten vloeren, laminaat, tegels, vinyl of tapijt, zij hebben de nodige expertise om de juiste vloer te adviseren en te installeren. Ze werken nauw samen met hun klanten om hun wensen en eisen te begrijpen, zodat ze op maat gemaakte vloeroplossingen kunnen bieden die perfect passen bij hun levensstijl, budget en designvoorkeuren.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige vloeroplossingen en professionele service, ben je bij Floorsee aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met hen op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bezoek de showroom om het uitgebreide assortiment vloerproducten te ontdekken. Bij Floorsee staan ze klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw vloerdromen.

Beoordeling Floorsee

Floorsee is trots op hun uitstekende klantenservice. Ze streven ernaar om elke klant een persoonlijke en zorgzame benadering te bieden, waarbij ze aandacht besteden aan elk detail om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met het eindresultaat. Dankzij hun passie voor vloeren en streven naar uitmuntendheid heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd in de vloerenindustrie.

Het bedrijf Floorsee krijgt volgens de Google-reviews 4,7 ster. Veel van de recensies praten over hoe blij ze zijn met de professionaliteit en meedenkende houding van de werkers. Ook over de communicatie en het aanbod zijn de recensies erg van in de wolken.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik heb vinyl laten leggen in mijn appartement en tijdens het proces ontstond er een probleem waarbij de keuken niet helemaal vlak was. Ze hebben me snel gebeld om me op de hoogte te stellen en hebben vervolgens actief meegedacht over oplossingen die binnen mijn budget pasten. De kosten werden duidelijk gecommuniceerd. De vloer ligt er nu prachtig in. Bedankt! – Maaike

De garanties van Floorsee:

 • Diensten inclusief inmeten, leggen en ophangen
 • Vaste prijs, geen verrassingen achteraf
 • Snellere levering
 • Vast team van vakkundige stoffeerders
 • Persoonlijke en deskundige service
 • Groot assortiment

Een soepel proces

Naast de verkoop en installatie van vloeren biedt Floorsee ook een uitgebreid scala aan onderhouds- en renovatiediensten. Ze begrijpen dat vloeren na verloop van tijd slijtage kunnen vertonen en renovatie nodig kunnen hebben. Het professionele team kan beschadigde vloeren herstellen, vloeronderhoud uitvoeren en bestaande vloeren renoveren, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Floorsee biedt uitgebreide begeleiding bij het kiezen van een product en verzorgen alles tot in de kleinste details, aangepast aan jouw wensen. Een goede voorbereiding is essentieel, daarom hebben ze een ruime voorraad en sterke afspraken met hun leveranciers.

Ze onderhouden ook contact met alle betrokken partijen, zoals vloerverwarming installateurs, bij jouw nieuwe vloer, trapbekleding of raamdecoratie. Vertrouw op Floorsee voor een naadloze ervaring van begin tot eind.

Klik hier voor meer informatie
Floorsee
Verhuisbedrijf Frankrijk

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Floorsee je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven