Logo condor wonen

Informatie

 • Condor Wonen
 • Vloeren en raambekleding
 • Wiebachstraat 24g

  6466 NG Kerkrade

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Condor Wonen

Rapid '54 review

Bent u op zoek naar unieke raambekleding of wandbekleding in Limburg? Of bent u op zoek naar veelzijdige en duurzame vloeren in Limburg. Bij Condor Wonen bent u op de juiste plek. Bij Condor Wonen hebben ze verschillende soorten vloeren, een breed assortiment aan gordijnen en wandbekleding dat goed te onderhouden is. Voor inspiratie kunt u altijd terecht in de showroom van Condor Wonen.

Beoordeling Condor Wonen

Klanten van Condor Wonen zijn tevreden over de producten die door Condor Wonen worden geleverd en geplaatst. De kwaliteit is goed en de service die aangeboden wordt kunnen de klanten waarderen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wij zijn zeer tevreden over Condor vloeren. De vloer is super mooi. Zeer kundige mensen hebben de vloer gelegd. P. V. C. Visgraat. Dat is vakmanschap eerste klas. En ook nog een mooi kado van Condor. Wat we zeer waarderen. Kortom tevreden klanten. Chapeau.” – G. Schmetz

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Professioneel
 • Kwaliteit
 • Stiptheid
 • Goede service
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk

Vinyl vloer bij Condor Wonen

Vinyl vloeren hebben verschillende voordelen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en staan erom bekend dat ze goed isoleren. Vinyl vloeren zijn geschikt voor appartementen of bovenverdiepingen, omdat ze een geluiddempende werking hebben. Vinyl vloer is een kunststof vloerbedekking van hard materiaal, ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. De keuze is makkelijk te maken om een vinyl vloer in Limburg te kiezen door bovenstaande voordelen. In de showroom van Condor Wonen kunt u langskomen voor advies of inspiratie.

Lees hier meer informatie over vinyl vloeren in Limburg
Vinyl vloer in de badkamer
Review Softwash Limburg

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Condor Wonen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vrije tijd bedrijven kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op In d’Ardennen en Hof de Brulle.

Bekijk de reviews van deze bedrijven