alta-ict-logo

Informatie

 • ALTA-ICT
 • Dienstverlening
 • Hageland 132-H

  1066 SB Amsterdam

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

ALTA-ICT review

Rapid '54 review

Zit jij met een IT vraagstuk? Dan ben je bij ALTA-ICT op het goede adres! ALTA-ICT heeft een sterke expertise in Microsoft Office 365, Sharepoint, officebeheer, Migratie projecten en alles rondom IT vraagstukken. Ze hebben een breed netwerk en werken met proffesionals zodat er vrijwel nooit een teleurstelling hoeft te zijn. Het doel van ALTA-ICT is het laten groeien van mensen en organisaties doormiddel van software en automatisering.

Wil jij je IT vraagstuk opgelost hebben? ALTA-ICT werkt persoonlijk en doelgericht!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling ALTA-ICT

ALTA-ICT wordt gewaardeerd door vele bezoekers en klanten van de website. Meer dan 30 reviews geven aan dat de service van ALTA-ICT 5/5 sterren waard is! Klanten laten weten dat ze ALTA-ICT behulpzaam vinden, een fijne samenwerking levert en zeer gedreven werkt.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zeer behulpzaam en to-the-point qua service en direct oplossingsgericht. Binnen beperkte tijd meerdere account-problemen opgelost.
Bij iedereen van harte aan te raden !!” – Robert

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Zeer hulpvaardig
 • Goede samenwerking
 • Veel kennis
 • Gedreven
 • Effectieve oplossingen
 • Persoonlijke service

Wat voor een diensten bied ALTA-ICT aan?

Lees meer over de diensten!

ALTA-ICT biedt diverse diensten aan, zoals het vereenvoudigen van je migratie naar Office 365 of de nieuwste Sharepoint versie in de Cloud zonder zorgen, office beheer, het beveiligen en back-uppen van de kritieke of gevoelige inhoud, en het geven van een training in Office 365 apps. Op de website van ALTA-ICT staan meerdere korte video’s met meer uitleg over de diensten de ze aanbieden.

Bekijk de diensten op de website!
office beheer
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als ALTA-ICT je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere MrFishbone en ID Wear.

Bekijk de reviews van deze bedrijven