Informatie

  • Ambileds
  • Webshop
  • Opgericht in 2013
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Ambileds review

XTRN-IT review

Goede en sterke sfeerverlichting kost meestal bakken met geld. Dat is wat wij ook dachten tot dat we Ambileds tegen kwamen. Deze webshop biedt namelijk alles op het gebied van sfeerverlichting aan voor een ongekend lage prijs. Ambileds heeft een klein aanbod van led lampen die elk beschikken over veel verschillende kleurmogelijkheden. Hierdoor is er veel variatie mogelijk op het gebied van sfeer verlichting en kan je daardoor voor elke situatie een juist licht vinden.

Zo kun je er onder andere voor kiezen om een LED-lamp te halen die je aan de muur kan vastmaken, maar ook een staande of ronde Led lamp behoren tot de mogelijkheden. Dee reviews van Ambileds liegen er niet om en hier worden ze vooral bedankt voor de snelle levering en het verschaffen van een hoog kwaliteit product. Betalen kan via verschillende mogelijkheden en de klantenservice is iedere werkdag tussen 09:00 en 21:00 bereikbaar voor vragen.  Daarom krijgt Ambileds 5 sterren van Info review!

Info Review werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Ambileds review

Airtaghoesjes.nl staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op trustpilot hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,5 / 5 op basis van meer dan 40 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling Ambileds review

“Om ons huis nog gezelliger te maken hebben wij een aantal malen een product bij AmbiLeds besteld. We zijn zeer tevreden over de snelle levering en het fijne contact dat ik met heb heb gehad toen ik graag iets gewijzigd wilde hebben. Dit is snel en correct door hun opgepakt. Wij zullen zeker meer leuke producten bij hen gaan bestellen. Een echte aanrader!.” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Heldere communicatie
  • Veel betalingsmogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Hoge kwaliteit

Scandinavische verlichting bij Ambileds

Verlichting met een uniek design!

Spreekt led verlichting je aan, maar ben je op zoek naar een uniek design? Dan is Scandinavische verlichting perfect voor jou. Deze verlichting heeft een bijzonder en uniek design en geeft je huis een grote boost in uitstraling. Dit zal er dan ook voor zorgen dat je een verlichting hebt, die niemand anders heeft en daardoor zeer uniek blijft.
Bestel nu!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Ambileds.com je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere KefproGasaansteker!

Bekijk de reviews van deze bedrijven