Mondzorg Dordrecht Logo

Informatie

  • Mondzorg Dordrecht
  • Dienstverlening
  • Vrieseweg 76, 3311 NX Dordrecht
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Mondzorg Dordrecht review

Rapid '54 review

Mondzorg Dordrecht is een van de beste tandartsen in en rondom Dordrecht. Bij Mondzorg Dordrecht kun je altijd terecht en wordt je verwelkomt met een lach. Mondzorg Dordrecht is voor het hele gezin en door hun flexibele werktijden kan je er altijd wel terecht. Ze gebruiken uitsluitend materialen van topkwaliteit en het personeel is goed en vakkundig opgeleid. Mondzorg Dordrecht heeft ook veel ervaring met angstige patiënten en proberen iedereen op hun gemak te maken. Als je angstig bent voor de tandarts zullen ze hier rekening mee houden en het proces rustig met je doornemen.

Beoordeling Mondzorg Dordrecht

Mondzorg Dordrecht staat heeft 23 Google reviews. Uit de beoordelingen van de recensies die ze hierop krijgen, halen zij een gemiddelde score van 4,4/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik had erg veel angst om naar de tandarts te gaan. Kwam bij deze tandarts terecht
Allereerst stelde de assistente mijn aan de telefoon op mijn gemak
Bij het bezoek aan de tandarts en de medewerkers, mijn angst was meteen weg
De tandarts vertelde wat er gedaan moest worden/kosten
Dus deze praktijk echt top!” – Diana Klink

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Brede openingstijden
  • Ervaren met angstige patiënten
  • Gebruik van top kwaliteit materialen
  • Persoonlijk en client gericht
  • Kundig en professioneel
  • Vriendelijk

Over Mondzorg Dordrecht

Mondzorg Dordrecht zet zich dagelijks in om de beste tandartsenpraktijk in en om Dordrecht te zijn. Mondzorg Dordrecht biedt voor jong en oud veelzijdige behandelingen. Door middel van hun persoonlijke en client gerichte aanpak kunnen ze rekening houden met al je wensen en behoeften.

Mondzorg Dordrecht werkt tevens ook alleen met gediplomeerde medewerkers. Ze zijn up-to-date van de nieuwste technieken en technologische ontwikkelingen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je in goede en professionele handen bent.

Bekijk mondzorg Dordrecht
Mondzorg Dordrecht
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Mondzorg Dordrecht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor leveranciers op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor leveranciers kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten en producten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende leveranciers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Duravert en Rocket Hypotheken.

Bekijk de reviews van deze bedrijven