Informatie

  • MariPharm
  • Fyto-farmaceut

  • Nieuw-Mathenesserstraat 33, 3029 AV Rotterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

MariPharm review

XTRN-IT review

MariPharm biedt kwalitatief hoogwaardige en veilige producten. Al sinds 1995 doet MariPharm zelf onderzoek, maar ook samen met toonaangevende wetenschappers, universiteiten, overheden, onderzoeksinstellingen, apothekers en artsen, naar de effecten en werkzaamheid van cannabis. Wereldwijd hebben zij mede hierdoor een kwaliteitssysteem geïntroduceerd voor het produceren, analyseren en distribueren van Medicinale Graad Cannabis (MGC). Deze kwaliteitsnormen worden nu ook gehanteerd voor de productie van CBD-olie als voedingssupplement. MariPharm levert telkens weer een hoog kwalitatief en betrouwbaar product, doordat zij de gehele productieketen, van zaadje tot eindproduct, geheel in eigen beheer hebben.

Door de jaren heeft MariPharm dus een grote naam opgebouwd en heeft vele tevreden klanten. Hier op Inforeview hebben wij alle reviews voor jou verzameld.

Beoordeling MariPharm

MariPharm ontvangt vele reviews zowel uit Nederland als daarbuiten. Uit de reviews die zijn achtergelaten op Trustpilot wordt een hoge gemiddelde score van 4.5/5 behaald.

Meest gewaardeerde beoordeling

“I ordered online and find the website very easy to navigate. My usual dosage is out of stock but I was offered a different dose at a great discount to compensate. Excellent customer service.” – Catherine

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Deskundig
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Uitgebreide informatie
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle levering

De betrouwbare producten van MariPharm

MariPharm produceert de hoogste kwaliteit CBD-bloemen, ook wel cannabis flos genoemd, voor zowel extractie als andere toepassingen. Hun gestandaardiseerde productiemethode in combinatie met hun hoogwaardige CBD-bloemen zorgen voor keer op keer voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. MariPharm biedt hierdoor een breed assortiment van CBD-producten, waaronder ook voedingssupplementen, cosmetica én medische hulpmiddelen. Hun producten zijn niet alleen via hun webshop te verkrijgen, maar zijn ook in de (Nederlandse) apotheek beschikbaar.

Bekijk de producten!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als MariPharm je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor gezondheidswebsites op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor gezondheidswebsites kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten gezondheidswebsites onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Voedingschema.nl en Snel weer Slank.

Bekijk de reviews van deze bedrijven