De makelaar van de koper

Informatie

 • De makelaar van de koper
 • Makelaardij
 • Europalaan 26
  6199 AB Maastricht
 • Opgericht in 1984
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

De makelaar van de koper review

Rapid '54 review

Hans Voorn is de aankoopmakelaar van het Zuiden. Dhr. Voorn is geschoold vanuit een (werktuig)bouwkundige opleiding. Als ontwerper heeft hij diverse woning en interieurs vormgegeven. Bovendien heeft Hans dankzij zijn werk als calculator ervaring opgedaan in het berekenen en begroten van projectkosten en financieringen.

Sinds 1978 is Hans Voorn beëdigd makelaar, waarna hij een tijd alle voorkomende makelaarswerkzaamheden uitvoerde. In 1984 heeft hij gekozen zich enkel te richten op het vak van aankoopmakelaar. Hans Voorn zet zich met passie voor het vak in om woningzoekenden te helpen in hun zoektocht naar een nieuw thuis. Een specialisme waaraan Hans Voorn tot aan de dag van vandaag veel passie en liefde voor heeft. Aan het vak van aankoopmakelaar wordt immer geschaafd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Immers kan een mens altijd blijven leren, zolang we er maar voor open staan.

Zoekt u een makelaar die u kan helpen bij het aankopen van uw droomhuis? De makelaar van de Koper begeleidt uw bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van een nieuw thuis. Doordat deze makelaar zich enkel richt op het aankopen van huizen in de regio van Maastricht, Heerlen en gemeente Sittard-Geleen weet u zeker dat uw belangen optimaal worden behartigd en u het mooiste huis voor de beste prijs aankoopt.

De makelaar van de koper werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

Beoordeling De makelaar van de koper review

De makelaar van de koper staat op verschillende platformen genoteerd. Op deze platformen worden reviews achter gelaten door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Dankzij Hans Voorn hebben mijn partner en ik ons droomhuis gevonden en kunnen kopen! Als makelaar zijnde luisterde hij goed naar onze wensen en hielp mee bij het zoeken naar de perfecte woning. We konden dag en nacht bij hem terecht met al onze vragen. Ik raad deze makelaar ten zeerste aan!” – Tevreden klant (Thalita V.)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Deskundig
 • Zorgvuldig
 • Bekwaam
 • Begaan
 • Veel ervaring
 • Persoonlijk

De makelaar van de koper

De makelaar van de koper voor een huis dat klopt

In omgeving Sittard-Geleen, Maastricht en Heerlen staan veel woningen te koop. Sommige woningen lijken op het eerste gezicht prachtig, maar onder die mooie verflaag blijken soms nare gebreken te zitten. De makelaar van de koper kan u helpen om ratio en gevoel in balans te houden en een weloverwogen beslissing te maken. Uw aankoopmakelaar kijkt kritisch naar de woning en heeft oog voor eventuele valkuilen en bouwtechnische gebreken. Wanneer u besluit het huis aan te kopen, wordt een aankooptaxatiegemaakt. De makelaar van de koper is bekend met de lokale woningmarkt en kan daardoor een passende taxatie opstellen die aansluit bij de woningwaarde van de straat en wijk. Tevens houdt hij rekening met de woningwaarde na eventuele verbouwingen.

vertrouwen!
De makelaar van de koper
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De makelaars van de koper op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor makelaars op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor makelaars kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je makelaardij kantoor verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende makelaars onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere AMH Makelaars en Eugène Schreinemachers.

Bekijk de reviews van deze bedrijven