Ghalia review

Informatie

 • Ghalia.nl
 • Webshop in lampen
 • Koningineweg 4,
  2161 ZP Lisse
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Ghalia Oosterse lampen

Rapid '54 review

Ghalia is dé expert op het gebied van Oosterse en Marokkaanse lampen. Bij Ghalia garanderen ze een uniek product met een bijzonder verhaal. Alle lampen worden namelijk op verschillende werkwijzen met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dat geen enkele lamp er hetzelfde uitziet. Ghalia biedt Oosterse lampen aan met een ziel, geschiedenis, en emotionele bagage. Ghalia onderscheidt zich door het unieke productieproces wat plaats vindt in Afrika of Azië. Dit zorgt voor een unieke en Oosters design. Elke lamp wordt op een andere manier en met andere materialen gemaakt.

Wil je een product vandaag bestellen en morgen in huis hebben? Dan ben je bij Ghalia niet aan het juiste adres. Ghalia is een eenmanszaak met een groot netwerk dat met al haar passie ernaar streeft om verhalen en mensen met elkaar te verbinden. Naast de prachtige Oosterse lampen kun je bij Ghalia ook woonartikelen zoals mozaïekramen, hanglampen en textiel vinden. Iedere maker en elk product heeft een bijzonder uniek verhaal.

Beoordeling Ghalia Oosterse Lampen

Ghalia Oosterse lampen staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Kiyoh.com hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 8,4/10 op basis van meer dan 363 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Het is echt verbazingwekkend hoe mooi dit handwerk is. We sparen voor meer!” – Tevreden klant van Ghalia

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Direct van de maker
 • Eerlijke handgemaakte producten
 • Gratis verzenden
 • Wereldwijde levering
 • Betrouwbaar

 • Goede service

Lampen bij Ghalia

De Oosterse hanglampen van Ghalia zorgen voor een gezellige sfeer en prachtig lichtspel in een ruimte. Dit komt bij de kleinere hanglampen door de 1500 gaatjes die in de lamp zijn verwerkt. Bij de grote lampjes is dit zelfs meer dan 6000. Er is niet alleen maar licht nodig om van het prachtige design van deze Oosterse hanglampen te genieten. Zo is het design en de verzilverde afwerking van deze hanglampen prachtig.
De Oosterse hanglampen zijn in verschillende maten, materialen en motieven te verkrijgen. Elk exemplaar is uniek en gemaakt voor het creëren van warmte en een goede sfeer in een ruimte.

Bekijk de Oosterse lampen
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Ghalia Oosterse lampen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online marketingbureaus op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op De Lampjesfabriek of Kabelmaatje!

Bekijk de reviews van deze bedrijven