logo de lampjes fabriek

Informatie

 • De Lampjesfabriek
 • Webshop
 • Nijverheidstraat 2D

  3144 CL Maassluis

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

De Lampjesfabriek

XTRN-IT review

We houden allemaal van een gezellige sfeer in ons huis en verlichting helpt hier natuurlijk bij. De webshop de Lampjesfabriek verkoopt de leukste sfeerverlichting voor in jouw huis. Ook heb je een ruim en leuk aanbod aan hanglampen. Het uitgebreide assortiment van De Lampjesfabriek zorgt ervoor dat de lampen geschikt zijn voor iedere interieur.

Je kunt bij de Lampjesfabriek ook terecht voor nodige fittingen en snoeren voor je sfeer lamp. De Lampjesfabriek bied jou ook de scherpste prijzen voor de sfeerverlichting die ze zelf hebben ontworpen. Als je kiest voor de Lampjesfabriek heb je dus altijd een unieke sfeerverlichting. Wil je dus graag een hanglamp kopen? De Lampjesfabriek heeft het beste aanbod voor jou!

Beoordeling De Lampjesfabriek

De Lampjesfabriek is aanwezig op verschillende soorten platformen. Hier kunnen klanten hun reviews achter laten. Google is het meest gebruikte platform hiervoor. De Lampjesfabriek scoort hier een 4.9 / 5 op basis van 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Vrijdagmiddag lampen besteld die zaterdagochtend al geleverd werden. ‘S middags hingen de lampen al! 🙂 super blij mee.” – Tevreden klant (Jasmijn Tulp)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Gratis verzending van 75,-
 • Altijd de scherpste prijs
 • 30 dagen bedenktijd
 • Unieke sfeerverlichting
 • Snelle leveringen
 • Goede service

De Lampjesfabriek

Webshop

De Lampjesfabriek is een jong bedrijf gevestigd in Maassluis. In 2014 zijn ze gestart met de verkoop van zelfgemaakt lampen wat inmiddels is uitgeroeid tot een succesvolle webshop. De Lampjesfabriek zal altijd up-to-date zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Dankzij de jarenlange ervaring weten ze ook alles over verlichting.

De Lampjesfabriek doet er ook alles aan om bij te dragen aan een beter milieu. Naast dat ze A-merk verlichting verkopen, verkopen ze ook nog hun eigen verlichting. Ook deze verlichting levert dezelfde kwaliteit als die van bekende merken. Hierdoor kan er altijd een lage prijs aangeboden worden.

Bij De Lampjesfabriek winkel je gemakkelijk online en is alles overzichtelijk verdeeld in productpagina’s. Zo vind je snel als bezoeker de juiste lamp voor jouw sfeerverlichting. Heb je een lichtplan in je hoofd? Met de verlichting van De Lampjesfabriek is alles mogelijk. Ze hebben tafellampen, plafondlampen en hanglampen.

Hanglampen
De Lampjesfabriek
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De Lampjesfabriek op Inforeview?

Bekijk andere beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor Webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Slaapmaskers.nl of Sneeuwkettingenkopen.nl!

Bekijk de reviews van deze bedrijven