logo sneeuwkettingenkopen.nl

Informatie

  • Sneeuwkettingenkopen.nl
  • Webshop
  • Gadéstraat 3, 6165 CH Geleen.
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Sneeuwkettingenkopen.nl review

Rapid '54 review

Sneeuwkettingenkopen.nl is een online webshop waar je, zoals de naam al zegt, sneeuwkettingen kunt kopen. Sneeuwkettingenkopen.nl is onderdeel van KEFPRO en is geen fysieke winkel. De producten van Sneeuwkettingenkopen.nl worden daarentegen verzonden vanuit meerdere magazijnen met grote eigen voorraad. Sinds 1993 kun je hier al voor je sneeuwkettingen terecht.

Op Sneeuwkettingenkopen.nl kun je onder andere sneeuwkettingen kopen van het Europese topmerk Veriga. Ook is er op Sneeuwkettingenkopen.nl een huismerk/budgetmerk, namelijk Classic.

Naast het assortiment sneeuwkettingen zijn er op Sneeuwkettingenkopen.nl ook schoensneeuwkettingen, skidragers en dak dragers te koop.

Info Review werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Sneeuwkettingenkopen.nl

Sneeuwkettingenkopen.nl ontvangt o.a. klantrecensies via Google, maar heeft er momenteel de meeste staan op Webwinkelkeur. Hier hebben al 65 klanten hen beoordeling achtergelaten. Hieruit wordt een gemiddlede score van 9,1/10 behaald.

Meest gewaardeerde beoordeling

De service van een fysieke winkel, maar dan in een webshop. reageert binnen 24/48 uur op de mail met advies waar je wat aan hebt! – Argo Peters

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Grote voorraad
  • Deskundig advies
  • Kwalitatieve producten
  • Snelle levertijd
  • Goed te bereiken via e-mail
  • Specialisten

Sneeuwkettingen SUV

Sneeuwkettingen van Sneeuwkettingenkopen.nl zijn handig voor als je met je SUV op vakantie gaat. Ga er van tevoren achteraan of je SUV sneeuwkettingen nodig hebt. Ook is het verstandig om na te gaan welke SUV sneeuwkettingen op jouw SUV passen. Zo zijn er verschillende maten en groottes.

Sneeuwkettingenkopen.nl biedt verschillende SUV sneeuwkettingen aan. Vaak passen sneeuwkettingen op meerdere bandenmaten. Maar een foute maat sneeuwkettingen kan zorgen voor veel schade aan je band en zelfs voor ongelukken.

Zoek op bandenmaat!
Sneeuwkettingenkopen.nl
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Sneeuwkettingenkopen.nl je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Schroeven Groothandel en Koala Creek

Bekijk de reviews van deze bedrijven