schroeven groothandel logo

Informatie

  • Schroeven Groothandel
  • Webshop
  • Prins Bernhardstraat 13,  1911GN Uitgeest
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Schroeven Groothandel review

Rapid '54 review

We hebben natuurlijk allemaal wel eens klussen in huis waar we verschillende schroeven voor nodig hebben. Schroeven Groothandel heeft een groot aanbod aan schroeven voor jou! Zo kun je aan de slag met iedere klus in huis of kun je andere mensen te hulp schieten. Ook als bedrijf kun je schroeven bestellen bij de Schroeven Groothandel.

Bij de Schroeven Groothandel ben jij verzekerd van goede kwaliteit schroeven voor een goede prijs! Het aan bod in de webshop van Schroeven Groothandel is ook heel uitgebreid, misschien ook wel meer uitgebreid dan de fysieke bouwmarketen. Bij Schroeven Groothandel ervaar je het vakmanschap. Iedereen kent de producten door en door waardoor de juiste adviezen gegeven worden.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Schroeven Groothandel

Schroeven Groothandel is te vinden op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 7 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Zaterdag schroeven besteld kwam er zondag achter dat ik de verkeerde lengte had besteld. Een mail gestuurd met de vraag of ze dit konden veranderen de zelfde dag reactie dat ze de order intern hadden aan gepast en dat dit zonder bij betaling is nu al zeer tevreden over het contact met dit bedrijf. – Gertjan

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Gratis levering vanaf 60,-
  • 2 jaar garantie
  • 25 jaar ervaring
  • voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Uitgebreid aanbod

Woodies schroeven

Woodies schroeven zijn een begrip op de Nederlandse markt. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik zijn deze schroeven ideaal. De Woodies schroeven kwaliteit is nou eenmaal helemaal fantastisch. De Woodies schroeven zijn voorzien van freesribben, extra diepe torx, snijpunt en schatribben. Hierdoor is voorboren niet nodig. Niet voorboren kan je een hele hoop tijd schelen.

Door de schatribben en het schroefdraad draait de schroef makkelijker en sneller. Hierdoor krijg je ook weer minder beschadiging aan het hout. Hierdoor zijn de Woodies schroeven ideaal. je hebt minder kans op schade en hoeft niet te voorboren!

Bestel hier je Woodies!
schroeven groothandel
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Schroeven Groothandel je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Out at Home en MM-Deli.

Bekijk de reviews van deze bedrijven