cargors

Informatie

  • Cargors
  • Transport
  • Beneluxlaan 817, 1363 DA Almere
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Cargors review

XTRN-IT review

Er wordt veel gezocht naar transportbedrijven die zowel in Nederland actief zijn, als in buurlanden of de rest van Europa. Het probleem is vaak dat de bemiddelaar tussen transportbedrijf en verlader vaak een groot percentage vangt voor het maken van de match. Cargors houdt zich dagelijks bezig met het zoeken naar oplossingen op dit gebied, en hebben dit zelfs al gedaan door hun unieke one-stop shop platform.

Door gebruik te maken van de groei in digitale transportnetwerken en automatisering creëert Cargors een win-win situatie voor iedere deelnemende partij. Als je nieuw bent met het concept of je gewoon benieuwd ben naar de prijs, dan kun je een transport offerte aanvragen zonder dat daar kosten bij komen kijken.

Cargors maakt naam als het gaat om oplossingen als het gaat om internationaal transport. Een aantal van deze oplossingen zijn pallet verzendingen, FTL verzendingen en LTL verzendingen.

Beoordeling Cargors

De beoordelingen voor Cargors worden voornamelijk op het Google review platform verzameld. Hier worden zij goed beoordeeld en weten zij een 5/5 score te noteren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Heel duidelijk en helder systeem, precies waar wij naar opzoek waren!.” –  Joost

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Unieke oplossingen
  • Vrijblijvende offertes
  • Internationale verzending
  • Milieuvriendelijk

Meer informatie over Cargors

Koel- en vriesadvies

Waarom Cargors?
cargors
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Cargors je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende leveranciers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Slotenmaker Maastricht en Mondzorg Dordrecht.

Bekijk de reviews van deze bedrijven