logo firecom

Informatie

  • Firecom
  • Webshop
  • Randweg 10, 2941 CG Lekkerkerk
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Firecom review

XTRN-IT review

Wilt u snel met uw team kunnen communiceren? Firecom kan u hierbij helpen. Ze helpen particuliere, bedrijven en overheidsinstanties om altijd en overal te kunnen communiceren. Iedere situatie vergt een andere aanpak. U kunt daarom terecht bij Firecom voor advies. Firecom heeft oplossingen voor snelle alarmering van personen en kan u betrouwbare communicatiemiddelen bieden om direct met een groep te communiceren.

Firecom is gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de service van portofoons, portofoon-netwerken, persoonsbeveiligingssysteem, pagers, alarmontvangers en draadloze oproepsystemen. Ze werken bij voorkeur met gerenommeerde merken.

Beoordeling Firecom

Firecom is online op veel verschillende reviewplatforms te vinden zoals o.a. Trustpilot, Facebook en Google. Overal halen zij een gemiddelde van minstens 4,5 sterren. Op google hebben zij uit meer dan 20 reviews zelfs een 5/5 score.

Meest gewaardeerde beoordeling

Zeer vakkundig bedrijf met enkel en alleen kwaliteitsproducten. Firecom is een zeer waardevolle partner voor advies en levering van zakelijke portofoons. – JC Verver

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • 15 jaar ervaring
  • C2000 TEA2 gelicenseerd
  • Kwaliteitsproducten
  • Winnaar FD Gazelle 2020
  • Meer dan 1500 operationele systemen
  • Snelle levering

Wilt u professionele portofoons kopen?

Bent u op zoek naar portofoons? Dan bent u bij Firecom aan het juiste adres. Firecom kan u helpen bij het maken van een goede keuze. Ze werken samen met gerenommeerde merken zoals Hytera, Motorola portofoons en Kenwood. Firecom beschikt over een ruim assortiment portofoons voor verschillende branches en toepassingen. U kunt bij Firecom ook terecht voor allerlei accessoires om de portofoons effectief in te kunnen zetten.

Bij Firecom zijn analoge en digitale portofoons te verkrijgen. Een analoge portofoon heeft een bereik van 5 tot 10 kilometer in open veld en zijn tegen voordelige prijzen te verkrijgen. Wilt u een portofoon met goede spreekkwaliteit? Kies dan voor een digitale portofoon. Deze portofoon hebben 25 procent meer bereik en de spraakkwaliteit blijft van hoog niveau. Wist u dat u bij Firecom ook portofoons kunt huren? U kunt telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen als u interesse heeft.

Bekijk het hele aanbod!
firecom
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Firecom je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Ambileds en Haxo.

Bekijk de reviews van deze bedrijven