ecobliss pharma

Informatie

 • Ecobliss Pharma
 • Productie bedrijf
 • Edisonweg 11, 6101 XJ Echt
 • Opgericht in 1996
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Ecobliss Pharma review

XTRN-IT review

Ecobliss Pharma is een bedrijf dat zich richt op duurzame verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische industrie. Ze streven ernaar om milieuvriendelijke en innovatieve verpakkingsmaterialen te ontwikkelen. Ecobliss Pharma streeft er ook naar om de veiligheid en de bescherming van farmaceutische producten te waarborgen door middel van hoogwaardige verpakkingsoplossingen.

Ze werken nauw samen met hun klanten om maatwerkverpakkingen te ontwerpen die voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten van elk product. Hun diensten omvatten onder andere verpakkingsontwerp, prototypen, productie en kwaliteitscontrole.

Beoordeling Ecobliss Pharma

Ecobliss Pharma scoort op verschillende platformen waar reviews achtergelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van 10 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zo’n prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn altijd beleefd, vriendelijk en snel om te helpen of te reageren. We doen al jaren zaken met Ecobliss en overal geweldig gezelschap.
.” – Tevreden klant Johanna Carlomusto

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Hoge kwaliteit producten
 • Flexibiliteit
 • Jarenlange ervaring
 • Milieu vriendelijk
 • Uitstekende service
 • Snelle en hoge productie

Verpakkingen bestellen bij Ecobliss Pharma

Het bedrijf voor het produceren van verpakkingen!

Als u op zoek bent naar een vaste partner die voor uw bedrijf verpakking produceert. Dan bent u bij Ecobliss Pharma aan het juiste adres! Dit innovatieve bedrijf heeft jarenlange ervaring in deze branche. Door hun innovatieve en milieuvriendelijke aanpak van productie lopen ze ver vooruit op de concurrentie.

Ecobliss Pharma hanteert strikte kwaliteitscontroleprocedures om ervoor te zorgen dat de verpakkingen aan de hoogste normen voldoen. Daarnaast kunnen klanten rekenen op een snelle levering en uitstekende klantenservice gedurende het hele proces. Of het nu gaat om blisterverpakkingen of andere farmaceutische verpakkingen, Ecobliss Pharma staat klaar om op maat gemaakte en duurzame oplossingen te bieden die voldoen aan de verwachtingen van hun klanten.

Neem nu contact op!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over uw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in uw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Bent u ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wilt u net als Ecobliss Pharma uw review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van uw bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende productie bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Geluid & licht kopen en Mcleanservice.

Bekijk de reviews van deze bedrijven