Newskool logo

Informatie

  • NewSkool
  • Dienstverlening
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

NewSkool review

XTRN-IT review

Het is soms best en uitdaging om de juiste medewerker te vinden voor de juiste functie. Dit is al zeker het geval binnen de IT en ICT. ICT werving ofwel ICT recruitment kan hierbij een uitkomst bieden. NewSkool is een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.
Het bedrijf heeft al meer dan 13 jaar ervaring binnen de ICT sector. NewSkool voelt goed aan naar welk soort mensen jij op zoek bent, en helpt je hier perfect bij.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling NewSkool

NewSkool staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van 13 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

” NewSkool is betrokken, slim en enthousiast. Als werkgever én als dienstverlener. ” – Tevreden klant (Malika Akhiat)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Samenwerken
  • Levert bijdrage
  • Ervaring
  • Uniek
  • Talent

Hoe werkt ICT werving?

De ICT werving via NewSkool begint uiteraard bij het uitzoeken van de juiste medewerkers. Newskool heeft hiervoor een strenge selectieprocedure gemaakt. Er wordt niet alleen naar gekeken naar het opleidingsniveau van de kandidaat en wat zijn of haar vaardigheden zijn. Er wordt ook gekeken naar de motivatie en het enthousiasme van de kandidaat.
Zodra deze procedure afgelopen is wordt er gekeken of er een geschikte werkgever voor de kandidaat is. Er wordt hierbij goed gekeken naar het project en de uitdaging die binnen het bedrijf te vinden is. NewSkool streeft ernaar om een medewerker minimaal 8 maanden gedetacheerd te hebben bij een werkgever.

Start hier jouw ICT werving
ICT werving
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als NewSkool je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Texttasy en Sortlist

Bekijk de reviews van deze bedrijven