logo Sortlist

Informatie

 • Sortlist
 • Marketingbureau bemiddelaar
 • Stationsplein 45,
  3013 AK Rotterdam
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Sortlist

Rapid '54 review

Sortlist begeleidt klanten bij het vinden van het juiste marketingbureau dat voldoet aan alle wensen. Vergelijk op de site van Sortlist de verschillende bureaus waarmee zij samenwerken. Afhankelijk van jouw behoefte wordt er gekeken naar hét geschikte marketingbureau. Of dit nou voor e-commerce, SEO, public relations of app development is, Sortlist helpt jou bij het vinden van een passend bureau.

Op de website kun je een aantal vragen invullen. Deze worden gebruikt om achter de behoefte van klanten te komen. Zo raadt Sortlist na deze vragen de 10 meest relevante marketingbureaus aan! Voor klanten is dit erg makkelijk, zo hoeven zij namelijk niet meer zelf uren aan de slag met het vergelijken van verschillende bureaus.

Voor marketingbureaus biedt dit format ook kansen. Maandelijks komen er duizenden bedrijven naar Sortlist, die op zoek zijn naar een marketingbureau. Voor marketing is dit een mooie gelegenheid om aan opdrachten te komen. Op basis van de behoefte van de klanten wordt jij als marketingbureau gekoppeld.

Beoordeling Sortlist

Sortlist staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Trustpilot krijgen zij de meeste reviews, hier scoren zij een 4,4 / 5 op basis van meerdere reviews! Daarnaast worden ze ook meerdere malen beoordeeld op Facebook.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Na mijn vraag voor een site bij jullie terecht kwam, ging alles zeer snel en vlot om in contact te komen met de juiste mensen. Bedankt voor de snelle service.” – Tevreden klant Dries Ciblak

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle service
 • Gemakkelijk
 • Goede aanbevelingen
 • Behulpzaam
 • Krijg meer klanten
 • Betere resultaten

Maak elke klant waardevoller met cross-selling

Kom hoger in Google

Wanneer je online iets koopt, is het je vast wel eens opgevallen dat aanvullende producten worden aangeraden. In de e-commerce is het tonen van deze aanvullende producten eenvoudig en automatisch toe te passen. Dit fenomeen wordt ‘cross-selling’ genoemd. Deze techniek moet ervoor zorgen dat de omzet van jouw bedrijf wordt verhoogd door meer te verkopen aan een klant. Door effectief te zorgen voor cross-selling kan je ervoor zorgen dat de klant de juiste producten kiest.

Cross-selling is dé manier om shoppers andere producten te laten zien die bruikbaar voor hun zijn. Kijk zorgvuldig naar de producten die je aanbiedt en welke zinvol zijn om de klant aan te bieden. Zo kun je jouw inkomsten verhogen als bedrijf. Mocht je hulp nodig hebben bij deze e-commerce strategie, dan weet Sortlist verschillende E commerce bedrijven.

Lees meer over cross-selling
Sortlist review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Sortlist je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor bemiddelaars op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor bemiddelaars kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bemiddelaars onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op ICT vacatures.

Bekijk de reviews van deze bedrijven