De Klussenbox logo

Informatie

 • De Klussenbox
 • Klusbedrijf
 • Hoenderstraat 16,

  6211 EM Maastricht

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • +31 6 13883611
 • info@deklussenbox.nl
 • https://www.deklussenbox.nl/
Bekijk website

De Klussenbox review

Rapid '54 review

De Klussenbox is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van op maat gemaakte klusoplossingen voor consumenten en bedrijven. Het bedrijf werd opgericht met als doel om klanten te helpen bij het uitvoeren van klussen in en rondom hun huis of bedrijf, zonder dat zij hier zelf veel tijd en moeite in hoeven te steken.

Het team van De Klussenbox bestaat uit ervaren klusprofessionals die beschikken over de kennis en vaardigheden om een breed scala aan klussen uit te voeren. De Klussenbox biedt ook advies en ondersteuning aan klanten die vragen hebben over hun klusproject. Het bedrijf heeft een uitgebreide kennisbank met tips en instructies voor allerlei klussen, variërend van eenvoudige doe-het-zelf projecten tot meer complexe renovaties.

Klanten kunnen bij De Klussenbox rekenen op een professionele en betrouwbare service. Het bedrijf werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en gereedschappen en zorgt ervoor dat de klus altijd op tijd en binnen het afgesproken budget wordt afgerond. Dankzij deze aanpak heeft De Klussenbox al vele tevreden klanten geholpen met hun klusprojecten en heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd in de klusindustrie.

Beoordeling De Klussenbox

Het bedrijf De Klussenbox krijgt volgens de meerdere reviews 4,7 ster. Veel van de recensies praten over hoe blij ze zijn met de brede kennis van de werknemers van Klussenbox en hun professionele en vriendelijke houding.

Meest gewaardeerde beoordeling

We zijn verheugd om een positieve review te schrijven over de Klussenbox, klusbedrijf Maastricht, in de binnenstad. Onlangs hadden we een probleem met onze printer en hoewel dit niet hun vakgebied was, waren ze toch bereid om te helpen. De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ze kwamen snel met twee man sterk om te helpen en deden hun uiterste best om het probleem op te lossen. Hoewel ze er niet meteen in slaagden om het probleem op te lossen, gaven ze niet op en kwamen ze de volgende dag terug om nog iets te proberen. En met succes, onze printer werkte weer!

Dienstenaanbod van De Klussenbox:

 • Loodgieterswerk
 • Hang- en sluitwerk
 • Elektriciteit
 • Verbouwing
 • Schilderen
 • Binnenstad service

Diensten voor expats

Als expat die naar Maastricht verhuist, hoef je je niet alleen te voelen. Maastricht is populair onder expats vanwege de rijke cultuur, het historische erfgoed en de internationale gemeenschap. Bij De Klussenbox begrijpen ze dat het verhuizen naar een nieuwe stad een uitdaging kan zijn, vooral als het gaat om het vinden van betrouwbare diensten. Daarom bieden ze professionele handyman-diensten aan expats in Maastricht.

Hun ervaren team staat klaar om jouw huis te onderhouden en eventuele reparaties uit te voeren die je nodig hebt. Of het nu gaat om verhuizingen, meubelmontage of algemene reparaties, zij zijn er om jou te helpen.

Klik hier voor meer informatie
De Klussenbox
Verhuisbedrijf Frankrijk

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De Klussenbox je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven