Luchtbedplaza

Informatie

 • Luchtbedplaza
 • Webshop
 • Oostpolderweg 14

  4413 NN Krabbendijke

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Luchtbedplaza review

XTRN-IT review

Ben jij opzoek naar een opblaasbaar matras? Dan zit je bij Luchtbedplaza zeker weten goed! Luchtbedplaza is een online webwinkel die diverse luchtbedden, slaapmatten en meer aanbiedt. De webshop heeft veel keus in luchtbedden, zo kun je op de website kiezen voor luchtbedden op hoogte, breedte, grootte, pomp, prijs en op merk. De producten van Luchtbedplaza zijn van hoge kwaliteit.

Mocht je al een luchtbed hebben, maar een er mist een onderdeel, dan kan dit ook bij Luchtbedplaza besteld worden. Net zoals elektrische pompen, hoofdkussens, beschermhoezen en nog andere accessoires.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Luchtbedplaza

Luchtbedplaza wordt heel erg gewaardeerd door vele klanten die producten hebben gekocht op de webshop. Er staan diverse reviews op de website van Luchtbedplaza zelf, waar mensen laten weten dat ze erg tevreden zijn over de producten, service en prijzen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik ben zeer tevreden met de luchtmatrassen , heb er 2 gekocht voor mijn kleinzoons, ze hebben ze best vaak nodig, ze zijn heel
Makkelijk op te blazen, stekker in het stopcontact, op pompen, klaar en bij het opruimen, stekker in het stopcontact, en ze zijn zo weer klaar om opgeruimd te worden in de mooie tassen die er bij geleverd zijn , prima om te slapen , de jongens zijn er heel blij mee.” – Anneliese

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Goede kwaliteit
 • Snelle levering
 • Goede garantieservice
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Breed assortiment
 • Gebruiksvriendelijke website

Nieuw assortiment 2022

Welke producten zijn nieuw?

Dit jaar heeft Luchtbedplaza nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment. Natuurlijk allemaal producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo hebben ze nu het Intex Ultra Plush luchtbed erbij. Dit luchtbed is het best verkochte luchtbed van Intex. Ook kun je bij Luchtbedplaza nu de Intex Pull-Out uitklapbare opblaasbank. Op deze bank kun je dus zitten maar ook op liggen en slapen, je kunt zelfs je drankjes kwijt in de twee bekerhouders. Wil je graag een comfortabele stoel voor buiten? Misschien is de Intex Opblaasstoel Mode wel iets voor jou. Deze opblaasbare stoel is te verkrijgen in 2 kleuren.

Wil jij nog meer van het assortiment bekijken? Dan hoef je maar onder op het knopje te klikken!

Bekijk het assortiment!
opblaasbaar matras
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Luchtbedplaza je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Vertbaudet en Fotoboeken.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven