logo drempelhulp

Informatie

  • Drempelhulp
  • Webshop
  • Nieuwe Markt 74 b, Roosendaal
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Drempelhulp review

XTRN-IT review

Veel huizen en bedrijfspanden zijn niet geheel rollator- en rolstoelvriendelijk. Drempelhulp.com maakt het met hun producten eenvoudiger om een hoge drempel op te komen.
Dit doen zij door speciale verhogingen aan te bieden die geleidelijk aan hoger worden. Zo’n oprijplaat maakt het leven van een rollator of rolstoelgebruiker een stuk makkelijker.

Niet alleen rollator- en rolstoelgebruikers profiteren van deze extra hulp, ook voor de scootmobiel of motor zijn er oprijplaten in het assortiment opgenomen.
Mocht je op de website van drempelhulp.com niet de juiste oprijplaat vinden voor jouw situatie, neem dan contact op met het team en dan zorgen zijn voor een oprijplaat op maat.

Met hun producten lost drempelhulp.com een probleem op dat al tientallen jaren bestaat. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en worden bovendien voor een bodemprijs aangeboden.

Beoordeling Drempelhulp

Drempelhulp krijgt vanuit verschillende reviewplatforms overwegend positieve reviews. Zo staan zij op Google genoteerd met een gemiddelde van 4.9 uit 5 sterren, op basis van 20 beoordelingen.

Meest gewaardeerde beoordeling

Sinds mijn moeder op een scootmobiel rijdt ga ik vaak met haar wandelen en naar de winkels. Eerder hadden we veel moeite met alle verschillende drempels in de stad, maar nu dragen we altijd een oprijplaat van drempelhulp bij ons. Super tevreden! – Els de Reiger

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle levering
  • Eerlijke prijzen
  • Producten van kwaliteit
  • Geschikt voor rolstoelen
  • Ruim aanbod
  • Gratis annuleren

Informatie over Drempelhulp.com

Elke situatie is anders, dus daarom biedt Drempelhulp ook een complete op-maat-service aan voor iedereen die in een unieke situatie zit.
Bekijk de producten
drempelhulp
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Drempelhulp je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Bijvoorbeeld De Kruidenbaron

Bekijk de reviews van deze bedrijven