Informatie

  • De Rie Masten
  • Vlaggenmasten
  • Opgericht in 2013
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

De Rie Masten review

XTRN-IT review

De Rie Masten is de webshop als jij iets nodig hebt van een vlaggenmast of vlaggen etc.. De producten van De Rie Masten worden gemaakt om jaren mee te gaan met oog voor details en een goede kwaliteit. Daarnaast hebben ze ook VCA-gecertificeerde plaatsingsmedewerkers die voor jou speciaal de vlaggenmasten kunnen plaatsen.

In de webshop heb je een uitgebreid aanbod van vlaggenmasten, vlaggenstokken, vlaggen en nog veel meer. En dat ook allemaal voor een goede prijs. Een aantal jaar geleden hebben ze ook hun aanbod aangepast met producten voor de scouting- en watersport wereld. De Rie Masten is een bedrijf wat al jaren de beste ervaring heeft in het plaatsen, produceren en onderhoud van hun producten.

Beoordeling De Rie Masten

Er staan op verschillende websites De Rie Masten reviews en deze  worden achtergelaten door klanten en partners, zoals Trustpilot Kiyoh. Hier scoren zij met een 4,8/5 op basis van de reviews en de actualiteit van deze reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

Uitstekend,voldoende keuzes,duidelijk en heldere site en wat je nodig hebt is zo te vinden met weer goede uitleg over het gebodene,het bestelde was sneller bezorgt dan dat ik verwacht had en dat was op een Zaterdag.Vrijdags besteld.

” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Nederlands product
  • Persoonlijke service
  • Betaalbare kwaliteit
  • 6 dagen per week open
  • Jarenlange ervaring
  • Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit aluminium vlaggenmasten bij De Rie Masten

Bent u op zoek naar een aluminium vlaggenmast? Ook dan bent u bij De Rie Masten op het juiste adres. De vlaggenmasten van De Rie Masten zijn voorzien van een hoge kwaliteit aluminium , waardoor dit uitermate weerbestendig is en daardoor de perfecte vlaggenmast is. Bovendien zijn de aluminium vlaggenmasten in verschillende maten beschikbaar en daardoor is er altijd een maat te vinden die bij uw wensen past!

Regel nu je nieuwe daktent!
De Rie Masten
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Gebruikersnamen je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor een webshop met masten kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten online webshops onze diensten uitgevoerd. Onder andere SB-lxry is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven