korevaar logo

Informatie

 • Afvalcontainers Korevaar
 • Verhuur
 • Transportweg 6
  2964 LP Groot Ammers

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Afvalcontainers Korevaar review

XTRN-IT review

Ga jij verbouwen of moet je veel afval kwijt? Dan kun je bij Afvalcontainers Korevaar zelf je eigen afvalcontainer huren! Ga je de tuin uitkammen? Ook een tuinafval container huren kan! Er is keuze tussen verschillende containers, zo kun je kiezen tussen een puincontainer, een bouwcontainer, een grofvuilcontainer en nog andere. Heb je veel puin? Je kunt zelf de maat uitkiezen. De afvalcontainers beginnen bij 3 m³en de grootste is wel 9 m³ waar jij je afval in kwijt kan.

Last minute een afvalcontainer nodig? Bij Afvalcontainers Korevaar leveren ze de volgende dag nog jouw container wanneer je deze voor 12:00 uur besteld.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Afvalcontainers Korevaar

Prettige communicatie, snelle levering op afgesproken tijd! – Ap van Duijn

 

Meest gewaardeerde beoordeling

“Onlangs heb ik verbouwt thuis en heb ik dus een container besteld bij Afvalcontainers Korevaar. Ik was erg tevreden over de service en de snelheid van het leveren van de container. Ik raadt dit bedrijf zeker aan wanneer je een container nodig hebt!”- Loua

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snel geleverd
 • Diverse maten
 • Goede service
 • Diverse containers
 • Container wordt gebracht en gehaald
 • Overzichtelijke website

Verschillende type containers

Welke containers heet Afvalcontainers Korevaar?

Afvalcontainers Korevaar biedt diverse soorten en maten containers aan. Het soort container dat je moet kiezen ligt aan de situatie waarvoor je de container nodig hebt.

De containers die Afval Korevaar verhuurt zijn containers geschikt voor puinafval, bouwafval, grofvuil, tuinafval, houtafval en grondafval. Afhankelijk van het hoeveelheid afval je hebt kun je een container uitkiezen. Er zijn verschillende maten, namelijk een van 3 m³, een van 6 m³, een van 9 m³ en een van 9 m³ die compleet gesloten is.

Ga jij dus verbouwen thuis? Dan heb je te maken met bouwafval. Als je gaat werken in de tuin, dan heb je tuinafval. Als je bomen of struiken of dergelijke weg haalt, dan heb je te maken met houtafval. Zo spreekt het eigenlijk allemaal voor zich, maar alleen jij weet het beste voor welke container je moet kiezen!

Huur een container
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Afvalcontainers Korevaar je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuurbedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende verhuurbedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere 123 Lease en DuraVert

Bekijk de reviews van deze bedrijven