stip

Informatie

  • Stip-t
  • Online dienstverlening
  • Lytsedyk 16, 9036 ML Menaldum
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Stip-t review

Rapid '54 review

Stip-t maakt het voor iedereen mogelijk om boekhouden te begrijpen én zelf te kunnen doen. Daar gebruik te maken van speciale boekhoudsoftware heb je niet meer per se een boekhouder nodig voor het administratieve werk.

De software maakt gebruik van slimme internere functies die het maken van facturen, het bijhouden van gewerkte uren en overig administratief werk versimpelt. Dit kan je eigen administratie zijn, of de administratie van je klanten. Het is zelfs mogelijk om je klanten zelf de boekhouding te laten doen met het boekhoudprogramma van Stip-t.

Alles wat binnen Stip-t gebeurd wordt opgeslagen in een cloud. Dit betekent dat al deze informatie te allen tijde veilig is opgeslagen. Je kunt Stip-t nu 2 maanden gratis uitproberen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Stip-t

Stip-t wordt gewaardeerd door vele bezoekers en klanten van de website. Bezoekers die een review geplaatst hebben laten weten dat ze vinden dat Stip-t.nl een fijne site is, perfect is voor boekhouders en zeer gebruiksvriendelijk is.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een hele fijne website, het progamma voldoet helemaal aan de verwachtingen en snel en gemakkelijk, zeker een aanrader”

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Efficient
  • Gebruiksvriendelijk
  • Actueel
  • Gratis proefperiode
  • Robuust
  • Compleet met alle functies

Over Stip-t

Leer Stip-t kennen!

Boekhouden is niet de favoriete taak van veel ondernemers en particulieren. Daarom zet Stip-t zich in voor iedereen die boekhouden makkelijker en effectiever wilt maken.
Zij hebben daarom boekhoudsoftware ontwikkelt die voor iedereen overzichtelijk is en bovendien begrepen wordt.

Hoewel Stip-t in het algemeen makkelijk te gebruiken is, betekent dat niet het een beperkt programma is. Je kunt als gebruiker namelijk gebruik maken van complete functies zoals het opstellen van een factuur, het doen van BTW-aangifte, afschrijvingen bijhouden en nog veel meer.

Ook maakt Stip-t gebruik van een online cloud waarin gegevens worden opgeslagen en bewaard. Daardoor is waardevolle informatie beschermd en werk je een stuk sneller.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als So Many Pages je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Koemelkallergie.net en Ez factory.

Bekijk de reviews van deze bedrijven