MOODZ design

Informatie

  • MOODZ design
  • Webshop
  • Kasteellaan 19, Loon op Zand
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

MOODZ design review

Rapid '54 review

Bij MOODZ design zit het ontwerpen en creëren van producten in het DNA! Ze staan bekend om haar unieke en innovatieve producten die zij zelf bedenken en ontwerpen. Creativiteit, overzicht en structuur staan bij MOODZ design centraal. Ieder product dat gemaakt wordt door MOODZ design krijgt voldoende aandacht om ervoor te zorgen dat alles tot in de details klopt. Een product moet volgens hun ontworpen worden met een reden. Doordat alle producten ontworpen worden met een reden, zorgen ze voor orde in de chaos van het dagelijks leven. Zo kun je prachtige, creatieve ontwerpen vinden van planners, kaarten en posters.

De producten van MOODZ design zijn te herkennen aan hun strakke, minimalistische design waarin een vleugje creativiteit en elegantie wordt verwerkt. Door hun producten proberen ze jou leven een stukje overzichtelijker en vooral leuker te maken. Naast het kiezen voor de mooie designs op hun producten, zijn de producten van MOODZ design ook een bewuste keuze. Er wordt namelijk gewerkt met FSC papier en het drukwerk gebeurt zo veel mogelijk klimaatneutraal. Op deze manier is een kaartenset kopen bij MOODZ design een milieubewuste keuze waarmee er samen gewerkt wordt aan een groenere wereld.

Beoordeling MOODZ design

MOODZ design is aanwezig op verschillende reviewplatformen waaronder Trustpilot en Webwinkelkeur. Op Trustpilot hebben zij de meeste reviews verzameld. Hier krijgen zij 4.7/5 sterren uit 50 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’We hebben Milou benaderd of voor een ons een boekje te ontwerpen. Heel erg fijn hoe goed Milou naar ons idee heeft geluisterd en meteen de juiste stijl te pakken had. De communicatie ging heel soepel en fijn. Milou pakte goed door, waardoor het boekje ruim op tijd bij ons binnen kwam, waardoor we niet hoefde te stressen. Heel erg blij met het resultaat en met de samenwerking!’’ – Melissa

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Unieke ontwerpen
  • Snelle levering
  • Hoogwaardige kwaliteit producten
  • Personalisatie mogelijk
  • Jarenlange ervaring met designen
  • Ruim assortiment

Waarom raden wij MOODZ design aan?

MOODZ design is dé winkel waar je verschillende handige producten kunt vinden met creatieve, unieke ontwerpen die je leven net een stukje makkelijker maken. Eigenaresse Milou creëert alle ontwerpen zelf en doet dit met ontzettend veel plezier. Zij maakt ieder ontwerp met veel passie en stopt niet totdat het totaalplaatje van het product klopt. De producten van MOODZ design moeten er namelijk voor zorgen dat jij het juiste gevoel erbij krijgt. Om die reden zijn de producten die MOODZ design aanbiedt perfect voor iedereen die op zoek is naar een geordend en structureler leven.

Bezoek de website
moodz design
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als RSGolfshop je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Chez Bellamy en The Bird Family.

Bekijk de reviews van deze bedrijven