logo vakgarage

Informatie

 • Vakgarage Muzenberg
 • Dienstverlening
 • Muzenlaan 1, 5631 GA  Eindhoven
 • Opgericht in 1996
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Vakgarage Muzenberg review

Rapid '54 review

Iedereen die auto bezit weet dat er soms wel iets mis kan gaan. Een bepaald onderdeel werkt niet meer of het is weer tijd voor de jaarlijkse APK keuring. Voor deze zaken is het belangrijk dat je een goede autogarage hebt die deze zaken kan regelen. Woon je in de buurt van Eindhoven? Dan is Vakgarage Muzenberg de keuze voor jou! Bij Vakgarage Muzenberg kun je met ieder automerk terecht. Voor zowel zakelijke als particulieren klanten staat Vakgarage Muzenberg klaar. Je kunt hier niet alleen je auto repareren maar ook een nieuwe auto kopen. Alles wordt voor je geregeld en je krijgt adviezen over het gebruik van je auto.

Als Vakgarage moet je voldoen aan het Vakplan, en gelukkig voldoet Vakgarage Muzenberg aan al deze eisen. Hierdoor werken echte vakmensen aan jouw auto en weet je zeker dat je auto goed terecht komt en op de juiste manier wordt gerepareerd. Andere sterke punten van Vakgarage Muzenberg is dat je een exacte prijsopgave vooraf krijgt waardoor je nooit voor verrassingen staat. Ook wordt jij als klant persoonlijk benaderd.

Beoordeling Vakgarage Muzenberg

Vakgarage Muzenberg is op verschillende platformen te vinden waar mensen reviews achter kunnen laten. Op hun eigen website zijn de meeste reviews te vinden. Hier scoren ze een 8,6/10 op basis van meer dan 1158 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Het was ook niet zo moeilijk maar toch prettig als je het idee krijgt dat er goed wordt opgelet en de afspraken worden nagekomen. Mijn auto is al 17 jaar oud maar dankzij goed onderhoud van de vakgarage nog steeds in prima conditie. – Carla

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Onderhoud met vaste prijs
 • Betaal achteraf na onderhoud
 • Specialist in Eindhoven e.o.
 • BOVAG en RDW erkend
 • Pechhulp
 • APK

Je APK keuring bij Vakgarage Muzenberg

De APK in voor iedereen die in bezit is van een auto verplicht. Je kunt een gratis APK keuring krijgen bij Vakgarage Muzenberg in combinatie met een grote beurt eindhoven. Als er geen bijzonderheden te vinden zijn aan je auto kun je deze zo snel mogelijk weer uit het pand rijden. Ondertussen kun je wachten in de wachtruimte met een heerlijk kopje koffie of thee.

Aan de medewerkers van Vakgarage Muzenberg kun je ook altijd al je vragen stellen. Zo zorgt Vakgarage Muzenberg voor transparantie op de werkvloer. Vakgarage Muzenberg verzorgt de APK voor alle merken auto’s voor iedereen uit Eindhoven en omgeving.

Regel je APK keuring hier!
vakgaragemuzenberg
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Vakgarage Muzenberg je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verschillende diensten kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Onder andere voor AB Werkt en SMART Bouwexperts

Bekijk de reviews van deze bedrijven