we-fulfil

Informatie

  • WeFulfil
  • Dienstverlening
  • Nijverheidsweg 21/1, 3762 ER Soest
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

WeFulfil review

Rapid '54 review

WeFulfil is een dynamisch bedrijf gevestigd in Soest. Zij houden zich voornamelijk bezig met het bedenken van oplossingen op het gebied van logistiek en transport. Mensen die webhops beheren hebben daar vaak hulp bij nodig, ze kunnen tenslotte niet alles zelf doen. Daar schiet WeFulfil te hulp.

Zij helpen deze mensen onder andere met het opslaan van hun goederen, het vervoer van de producten en het verzenden ervan. Eigenlijk kun je voor het hele pakket bij WeFulfil. Ook wordt het door WeFulfil mogelijk gemaakt de voorraad van je webshop op elk gewenst moment te controleren. Hier hebben zij speciale software voor. Met deze gebruiksvriendelijke software kun je altijd een accuraat overzicht.

Beoordeling WeFulfil

WeFulfil staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8/ 5 op basis van meer dan 2 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Mijn webshop bestellingen worden goed afgehandeld en ik ben zeer tevreden over We-fulfil.

– Vincent van den Brink

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Wereldwijde levering mogelijk
  • Gespecialiseerd
  • Logistiek partner
  • Professioneel
  • klantgericht
  • 85 jaar ervaring

Over WeFulfil

WeFulfil heeft een duidelijke missie: voor iedere webshop logistiek en meer toegankelijk en simpel maken. Zij nemen de belangrijkste taken uit handen. Met een compleet magazijn lossen zij jouw producten en slaan ze deze op in hun storages.

Ook verzorgen zij de verzendingen. Dit gebeurd allemaal snel, aangezien de klanten van jouw webshop op de producten wachten. Kortom, voor alle werkzaamheden rondom jouw webshop die je uit wilt besteden kun je aankloppen bij WeFulfil.

Bekijk hier wat WeFulfil voor je kan betekenen!
we-fulfil
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als WeFulfil je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de Maatwerk online en Menten Metaal.

Bekijk de reviews van deze bedrijven