menten metaal

Informatie

 • Menten Metaal
 • Dienstverlening
 • Tudderenderweg 281, 6137 LA Sittard
 • Opgericht in 1970
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Menten Metaal review

XTRN-IT review

Metaalrecycling op een efficiënte en vooral milieuvriendelijke manier wordt steeds belangrijker.
Eigenlijk mag je milieuvriendelijk recyclen niet meer in een zin gebruiken zonder Menten Metaal te noemen. Zij doen namelijk niets anders.
Of het nu gaat om een bedrijf of particulier, Menten Metaal is in elke situatie de gewenste partner om jou te helpen met je oude metaal, accu’s en nog veel meer.

Verder kun je ook terecht bij Menten Metaal als je behoefte hebt aan een metaal analyse. Deze analyse is professioneel uitgevoerd en op basis van de uitslag krijg je een eerlijk advies. Een afspraak maken gaat altijd zonder problemen en beide partijen weten direct waar ze aan toe zijn.

Beoordeling Menten Metaal

Menten Metaal staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews verzameld. Op basis van 34 reviews scoren zij hier een 4,9!

Meest gewaardeerde beoordeling

Zeer schone plaats. Altijd super vriendelijk en altijd behulpzaam personeel. Altijd eerlijke en goede prijzen – Andre

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Eerlijke prijzen

 • Eenvoudig vervoer

 • Transparant

 • Containerservice

 • Klantgerichte medewerkers

 • Jaren ervaring

Maak kennis met Menten Metaal

In de regio van Zuid-Limburg heeft Menten Metaal de afgelopen jaren naam gemaakt door hun goede, eerlijke service.
Zo helpen je ze onder andere met alle metalen als oud ijzer, maar ook de katalysatoren van auto’s en accu’s.
Recyclen staat centraal bij Menten Metaal. Zo recyclen zij ferro- en non-ferro metalen op een manier die zo milieuvriendelijk is dat ze hun concurrenten voor blijven op dit gebied.

Verder onderscheidt Menten Metaal zich van andere oud-ijzer bedrijven door de klantvriendelijkheid van het personeel, de scherpe prijzen en duidelijke afspraken.

Zie hier de diensten!
menten metaal
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Menten Metaal je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Logic Waste en Afvalcontainers VLK.

Bekijk de reviews van deze bedrijven