awareness training

Informatie

  • Bitcom
  • ICT Service
  • Antoniuslaan 1
    3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Bitcom review

Rapid '54 review

Het bedrijf Bitcom uit Hendrik-Ido-Ambacht is al 15 jaar gespecialiseerd in ICT services. Bitcom helpt bedrijven in alles wat met ICT te maken heeft. Zo bieden zij onder andere cyber security, systeembeheer en zelfs phishing e-mail awareness training aan. Door hun passie voor ICT en klantgerichte instelling zorgen ze voor een optimaal resultaat.

 

Bitcom is een bedrijf met veel kennis over de ICT wereld. Hun doel is om bedrijven te ondersteunen op het gebied van ICT en online beveiliging. Dit doet Bitcom door kwaliteit werk te leveren en snel te handelen. Zoals Bitcom zegt: ‘’Vertrouwen is goed, controle is beter!’’

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Bitcom

De algemene beoordeling van Bitcom is een 8,5/10. Verschillende mensen hebben een review achtergelaten over hun goede ervaringen met Bitcom en de services die zij leveren.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’Het team van Bitcom heeft veel kennis en is zeer ervaren. Uitstekende service en dus een aanrader voor uw IT beheer. Bedankt heren!’’ – Jan Maarten

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Goede en snelle communicatie
  • Altijd bereikbaar
  • Oplossingsgericht
  • Flexibel

Phishing e-mail awareness training

Tegenwoordig zien we steeds vaker phishing e-mails en andere manieren van phishing verschijnen. Als je niet goed weet wat de gevaren van phishing zijn, kan dit grote gevolgen hebben als je hierin trapt. Om die reden biedt Bitcom een phishing e-mail awereness training aan om mensen bewust te maken van phishing. Zo worden werknemers bewust van verschillende soorten phishing en waar deze aan te herkennen zijn.

Bekijk de training
awareness training
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bitcom je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Afvalcontainers Noord Holland en UrbanFlex.

Bekijk de reviews van deze bedrijven