Klip logo

Informatie

 • Klip B.V.
 • Installatie leverancier
 • Van Markenstraat 2, 2941BX Lekkerkerk
 • Opgericht in 1947
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • +31 (0)180 452188
 • sales@klip.nl
Bekijk website

Klip review

Rapid '54 review

Klip B.V. is dé leverancier op het gebied van industriële leidinginstallaties, skidbouw en modules. Het bedrijf is gelegen in Lekkerkerk, maar levert haar producten in het hele land. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid staan voorop in het gehele team van Klip. De medewerkers hebben veel ervaring als het gaat om verwerking van verschillende materiaalsoorten. Hierdoor kunnen de drie kernbegrippen van Klip waargemaakt worden.

Bij Klip staat klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. Dit betekent dat het team 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar is om goede service te verlenen. Ook het management team staat bekend om snelle reactietijd en daadkracht. De klantvriendelijkheid is vanaf het eerste contact al te merken en er is gedurende de gehele duur een vast aanspreekpunt.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Klip

Klip staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van meer dan 10 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een goed bedrijf dat echt aandacht heeft voor de wensen van de klant.” – Tevreden klant (Leo)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Één aanspreekpunt
 • Goed service
 • Jarenlange ervaring
 • Op maat gemaakt
 • Betrouwbaar
 • Flexibel

Skidbouw specialist

Op maat gemaakt

Wanneer je opzoek bent naar een skidbouw specialist, dan ben je bij Klip aan het juiste adres! Het bedrijf heeft namelijk al jarenlang volwaardige activiteiten op alle deelgebied van skidbouw en modulebouw. Om deze reden heeft het bedrijf ervoor gekozen om zelf skids en modules te maken. Dit alles gebeurt op maat en naar de wensen van de klant. Inmiddels heeft dit ervoor gezorgd dat Klip een trouw klantenbestand heeft opgebouwd.

Meer over skidbouw
skidbouw
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Klip je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor leveranciers op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor leveranciers kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende leveranciers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere SMART bouwexperts en Pegamento.

Bekijk de reviews van deze bedrijven