nummerklantenservice.nl foto logo

Informatie

  • Nummerklantenservice
  • Klantenservice
  • 1980 BV, Koninginneweg 11, 1217 KP Hilversum
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Nummerklantenservice review

XTRN-IT review

Heb je problemen met het vinden van een klantenservicenummer voor een bepaald bedrijf? Heb je alles geprobeerd maar kom je er niet verder uit? Neem dan contact op met nummerklantenservice. Op deze website zijn de bedrijfsinformatie en contactinformatie heel gemakkelijk te vinden. Zo weet je altijd dat je het juiste nummer belt. Klantenservice FBTO, Vodafone, KPN of PostNL is hierdoor altijd makkelijk te bereiken.

De service van nummerklantenservice is 24/7 beschikbaar voor al je vragen. Hoge expertise van de medewerkers zorgt ervoor dat je altijd naar het juiste nummer wordt doorverbonden en niet lang hoeft te wachten op hulp. Dit zal ervoor zorgen dat jij als klant altijd goed geholpen kan worden!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik had moeite met het vinden van de juiste contactgegevens van een bedrijf. Toch wilde ik graag mijn klacht delen. Door Nummerklantenservice werd dit mogelijk en heb ik alles kunnen vinden wat ik zocht en is mijn probleem uiteindelijk opgelost! – Wouter

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Heldere communicatie
  • Snel doorverbonden
  • Accurate service
  • Eerlijke lage tarieven
  • Verschillende klantenservices
  • Vriendelijke medewerkers

Alle nummers van bedrijven op een plek!

Problemen met Paypal en geen idee hoe je de klantenservice kan bereiken? Neem dan contact op nummerklantenservice.nl Zij zullen je meteen doorverbinden met een medewerk(st)er van Paypal waardoor je probleem meteen kan worden opgelost. Ook voor het nummer van een webshop of vele andere bedrijven kun je gebruik maken van de service van nummerklantenservice.nl.

Vind hier je klantenservice!
nummerklantenservice
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Nummerklantenservice je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor bedrijven die online dienstverlening aanbieden kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverlening bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Webdesignkaart en Top of Minds.

Bekijk de reviews van deze bedrijven