logo Top of Minds

Informatie

 • Top of Minds
 • Headhunter
 • Prins Hendriklaan 56

  1075 BE Amsterdam

 • Opgericht in 2008
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Top of Minds Review

Rapid '54 review

Top of Minds is een bedrijf dat posities verschaft in de management sector, met de nadruk op Digital. De posities zitten in tussen de 80.000 en 300.000 euro jaarsalaris. Via ons kan je de positie van hands-on CEO innemen voor zowel een nieuw, snelgroeiend bedrijf als voor een middelgroot bedrijf. Of denk aan Marketing Directeur voor een grote corporate. Wij leveren de leiders van de nieuwe wereld. Wij zijn de meest gewilde recruiter onder vrijwel alle grote e-commerce bedrijven in Nederland. Wij bemiddelen vele functiegebieden, zoals General Management, Analytics, Strategie, Finance, Marketing, Sales, Operations en CRM, Product en Data Science. Ook hebben we, als enige headhunter in Nederland, een in-house reclamebureau, zodat we de beste mensen kunnen werven.

Beoordeling Top of Minds

Top of Minds is aanwezig op andere platformen. Hier kunnen reviews achter gelaten worden door klanten en eventueel partners. Google is hiervoor het meest gewilde platform, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Deskundig en professioneel, zeker aan te bevelen!” – Tevreden klant (Diederik Bekkering)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Breed netwerk
 • Ervaren
 • All-round
 • Snelle levering
 • Zowel vast dienstverband als interim
 • In-house reclamebureau

De functiegebieden waarin Top of Minds bemiddelt

Onze specialismen

Top of Minds specialiseert zich in de functiebemiddeling van verschillende gebieden. Op deze manier is er iets voor een breed scala aan sectoren. Zo levert Top of Minds functies in Analytics zoals Data Scientist, Business Analyst en Insights manager, waardoor je doormiddel van goede data analyse effectieve besluiten kan maken. Ook zijn er functies in de IT mogelijk zoals Front-end en Back-end Developer, Full-Stack Developer en Lead Developer, wat een goede ondersteuning kan zijn voor het lanceren van een website of applicatie. Verder is er ook veel te vinden in General Management, met posities als CEO of COO, Algemeen Directeur en General Manager, die je helpen bij het aansturen van medewerkers, het verbeteren van communicatie en het motiveren van de werkmacht.

Bekijk de diensten
Top of Minds
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Top of Minds je review op Inforeview?

Bekijk andere beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor executive search bureaus op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor executive search bureaus kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende websites van makelaars onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Flex Impuls of de ViB Fabriek!

Bekijk de reviews van deze bedrijven