World of Art Logo

Informatie

 • Van Offerbeek World of Art
 • Kunst
 • Kerkstraat 10

  6367JE Voerendaal

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

World of Art review

XTRN-IT review

Van Offerbeek World of Art is de plek om bijzondere wanddecoratie aan te schaffen. World of Art biedt unieke kunstwerken aan die aan iedere muur gehangen kunnen worden. Deze unieke kunstwerken bestaan uit een op maat gemaakte wereldkaart , vervaardigd uit verschillende materialen. Zo kan er onder andere gekozen worden voor een houten wereldkaart in verschillende afmetingen. Deze wereldkaarten kunnen daarna geheel naar wens worden aangepast. Denk hierbij aan verschillende kleuren en bijzondere markeringen die op de kaarten kunnen worden aangebracht. Zo kan er gekozen worden om het reliëf van de bergen in beeld te brengen of kan er gebruik worden gemaakt van markeringen waarmee landgrenzen worden aangegeven.

Wil je iets heel bijzonders wat niemand anders heeft? Een wereldkaart zwart wit is dan precies wat je zoekt. Met deze houten wereldkaart in zwart en wit zorg jij ervoor dat je een bijzondere wanddecoratie aan je muur hebt hangen. De kunstwerken zijn van een ongekend hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Al met al maakt dit World of Art een uitstekende keus wanneer je op zoek bent naar een bijzonder decoratie voor aan de muur.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling World of Art

Klanten van World of Art laten via reviews weten dat ze zeer tevreden zijn over het werk dat geleverd wordt, de website en de service.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Super blij met onze wereldkaart met een afwerking van cortenstaal. In het echt nog mooier dan dat we hadden gehoopt. Een echte eyecatcher in ons nieuwe huis.” – Isa

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Vakwerk
 • Hoge kwaliteit
 • Bijzondere muurdecoratie
 • Veel mogelijkheden
 • Eerlijke prijzen
 • Op maat gemaakt

Hoe personaliseer je de wereldkaart?

Je eigen wereldkaart!

De houten wereldkaarten zijn te bestellen in 2 modellen, classic en panorama. Er is ook nog keuze tussen 12 afmetingen. Verder kun je kiezen voor ingegraveerde landsgrenzen en voor een metalen tussenlaag, mocht je wat meer detail willen! Zo kun je de wereldkaart zelf personaliseren en past het perfect bij de rest van jouw interieur.

Bestel meteen jouw eigen wereldkaart!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als World of Art je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Raamdeco en Yogashop.

Bekijk de reviews van deze bedrijven