Driving coach

Informatie

  • Driving coach
  • Rijschool
  • Overbroekerf 77, 6433 EZ, Hoensbroek
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Driving Coach review

XTRN-IT review

De laatste jaren is er door nieuwe inzichten veel veranderd in de rij- opleiding. In het verleden was een rij- instructeur altijd maar bezig met het geven van instructies, dit past echter niet meer in het moderne onderwijs. Tegenwoordig is men meer een personal Coach.

Coaching tijdens de rijles houdt in dat je de verantwoordelijkheid bij de leerling legt. Wanneer je een leerling alleen instructies geeft neem je een leerling de ervaring van het zelf leren af. Door te coachen zijn de leerlingen zich bewuster van hun handelingen en verantwoordelijkheid, zeker als je de verschillende onderdelen ook nog samen reflecteert.

Coaching heeft nog meer voordelen. Als leerling word je grondiger opgeleid om je rijbewijs te halen, ook vanuit het oogpunt van de verkeersveiligheid. Zo zal elke leerling uiteindelijk een betere, verantwoordelijkere en veiligere automobilist worden!

Coaching is ook precies waar Zascha van Driving Coach voor staat. Middels de goede begeleiding zal jij met vertrouwen aan het examen beginnen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Driving Coach

Driving Coach staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,7 / 5 op basis van 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Vanwege mijn goede ervaring met de lessen voor rijbewijs AM heb ik ook voor rijbewijs B gekozen voor Driving Coach Zascha. Zascha is een aardige en vakkundige instructeur die me tijdens het rijden goed op mijn gemak weet te stellen. Dat voelt hij goed aan, want ik weet dat dit een valkuil is voor mij. Verder is het heel fijn dat er de mogelijkheid bestaat om theorie lessen te volgen. Dit is iets waar ikzelf nooit aan had gedacht. Zowel de theorie als het rijexamen heb ik zo in één keer weten te halen! Zascha, nogmaals bedankt!” – Tevreden klant ( Meneer Raeven)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Persoonlijk contact
  • Klantgericht
  • Theorie lessen
  • Faalangst begeleiding
  • Doelbewust
  • Ontspannen sfeer

De beste rijschool in omgeving Zuid-Limburg

De vele positieve reviews spreken eigenlijk al voor zich, maar in de laatste jaren heeft de Driving Coach uit zuid- Limburg zijn naam waar gemaakt. Zascha heeft al vele studenten met succes en vertrouwen opgeleid richting hun praktijk examen. Naast autorijlessen biedt Driving Coach ook scooterrijlessen aan. Driving Coach is bereid om in een groot gebied rijlessen te verzorgen. Voor uw rijschool in Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Landgraaf enzovoorts bent u bij Driving Coach aan het juiste adres.

Begin meteen met rijlessen!
Driving Coach
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Driving Coach je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Driving school Maastricht en Rijschool Breda.

Bekijk de reviews van deze bedrijven