logo sanitairkamer

Informatie

 • Sanitairkamer
 • Webshop
 • Braillestraat 7
  3846 CP Harderwijk
 • Opgericht in 2012
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Sanitairkamer

Rapid '54 review

Sanitairkamer.nl is de webshop voor badkamermeubels in Nederland. Op de webshop kun jij alles vinden op het gebied van badkamermeubels, zoals toiletten, douche, kranen en wastafels. Naast badkamerbenodigdheden kun je er ook verschillende radiatoren en accessoires vinden.

Sanitairkamer heeft meerdere verschillende fysieke vestigingen in Nederland, waaronder in Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. In deze fysieke vestigingen kun je gebruik maken van de showroom om meer inspiratie op te doen voor je toekomstige badkamer inrichting.

Beoordeling Sanitairkamer.nl

Sanitairkamer.nl staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google & Feedbackcompany hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9 / 5 op basis van meer dan 17000 reviews! Daarnaast zijn er platformen als Trustoo, Facebook en Sortlist waar zij gemiddeld een 9+ scoren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Toppie, levering kon bijna een maand sneller dan als eerste gepland!! Alles goed verpakt en echt hele mooie spullen. Artikelen die ze in andere webshops niet hebben. Sanitairkamer had echt alles waar ik naar op zoek was.” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Professioneel
 • Snelle levering
 • Groot assortiment
 • Mooie kwaliteit
 • Fijne klantenservice
 • Overzichtelijke website

Badkamermeubels

In alle soorten en maten

Ben jij op zoek naar de beste badkamermeubels? Bij Sanitairkamer.nl vind je ze! In het assortiment vind jij allerlei verschillende badkamermeubels in verschillende afmetingen en soorten. Denk onder andere aan fonteinkasten, kolomkasten en wastafelbladen. Ook vind je er verschillende badkamermeubel toebehoren.

Naast soorten badkamermeubels, vind je bij Sanitairkamer.nl ook verschillende stijlen en kleuren badkamermeubels. In het assortiment kun jij veel verschillende badkamermeubels vinden voor verschillende stijlen, waardoor er altijd wel een bij zit die past bij jouw persoonlijke voorkeur of wensen!

Bovendien bevatten de meubels veel opbergruimte, waardoor jij makkelijk alle spullen kunt opbergen en zorgen voor opgeruimde wastafel of badkamer. Heb je toch wat ruimte te kort? Dan kan een kolomkast of spiegelkast een oplossing zijn. Deze bevestig je snel en eenvoudig in je badkamer en zorgen beide voor meer opbergruimte.

Ontdek het assortiment
badkamermeubels
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Sanitairkamer een review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor wonen en keuken

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor woon webshops kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops in deze branche onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje bij Topmozaiek24 of Keukenstudio Ter Laak

Bekijk de reviews van deze bedrijven