Keukenstudio Ter Laak

Informatie

 • Keukenstudio Ter Laak
 • Keukenstudio
 • Gieterij 8 – 2211 XK Noordwijkerhout

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 0252 202 785
 • info@keukenstudioterlaak.nl
 • https://keukenstudioterlaak.nl/
Bekijk website

Keukenstudio Ter Laak review

XTRN-IT review

Keukenstudio Ter Laak is al meer dan 60 jaar een familiebedrijf, hierdoor is het een écht begrip geworden in de bollenstreek. De eigenaren Dorus en Chiel zijn hierachter de drijvende kracht van de schitterende keukenstudio. De twee grootste kenmerken van het bedrijf zijn dat ze altijd eerlijk zijn én ontzettend betrouwbaar. Hierdoor komen mensen vanuit het hele land naar Noordwijkerhout. Het aanbod is namelijk ook zeer divers. Naast de grote merken zoals: Miele en AEG verkopen ze ook Ballerina Küchen én Selectiv. Dit alles doen ze voor vier verschillende soorten keukens, namelijk de designkeukens, moderne, industriële, landelijke én de klassieke.

Het samenstellen van dé perfecte keuken zal voor veel mensen als een ingewikkelde klus klinken. Dat is ook de reden dat Keukenstudio Ter Laak zorgt voor persoonlijke hulp, waarmee een nieuwe moderne keuken creëren, makkelijker is dan dat het lijkt!

Beoordeling Keukenstudio Ter Laak

Op de website ‘klanten vertellen’ krijgt Keukenstudio Ter Laak een totale score van 9,5 uit de 10 sterren. Alleen kijkende naar dit resultaat doet het familiebedrijf het super goed. Verder krijgen ze onder andere op ‘vakmanschap, personeel, levertijd en kennis’ de hoogst mogelijke sterren. Op alle andere punten, denk aan het assortiment en de inrichting van de showroom, daar behalen ze 4,5 ster van de 5 sterren op. Alles bij elkaar opgeteld is de beoordeling van Keukenstudio Ter Laak ontzettend goed. Overigens werkt Inforeview ook uitsluitend en alleen met geverifieerde recensies!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Na de goede ervaring met het realiseren van onze badkamer 5 jaar geleden zijn wij ook voor onze keuken gaan kijken bij Ter Laak in de showroom. De prettige ontvangst en het goede en eerlijke advies heeft ons doen besluiten om ook onze keuken hier aan te schaffen. En daar hebben we geen spijt van gehad. Geplaatst door professionele vakmannen met liefde voor hun werk, die tot in detail gezorgd hebben dat alles helemaal naar onze wens is!” – Roos

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding
 • Persoonlijke aanpak
 • Snelle levering
 • Professioneel
 • Duidelijke en goede communicatie
 • Meer dan 60 jaar ervaring

Raden wij Keukenstudio Ter Laak aan?

Ja, hier is absoluut geen twijfel over mogelijk. Dat ze al 60 jaar lang bestaan zegt eigenlijk al genoeg, Keukenstudio Ter Laak is een top bedrijf wat ten alle tijden zorgt voor de best mogelijke kwaliteit! Ook zijn de reviews op alle mogelijke website goed.

Bezoek de website
Keuken
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Keukenstudio Ter Laak je review op InfoReview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Autoverhuur de Mulder en Madame Boudoir

Bekijk de reviews van deze bedrijven