Afvalcontainers Drechtsteden logo

Informatie

 • Afvalcontainers Drechtsteden
 • Verhuur
 • Transportweg 6, 2964 LP Groot Ammers
 • Opgericht in 2003
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Afvalcontainers Drechtsteden review

Rapid '54 review

Afvalcontainers Drechtsteden is een verhuurbedrijf op het gebied van afvalcontainers. Er kunnen verschillende soorten containers worden gehuurd. Zo is het mogelijk om puincontainers, bouwafval containers, grofvuil containers, houtafval containers, grondcontainers en groencontainers te huren. Deze containers worden gemakkelijk besteld via de webshop. Hierbij is het mogelijk een plaatsingstijdstip en ophaaltijdstip in te voeren. Zo weet je als klant voordat je een afvalcontainer gaat huren al waar je aan toe bent.

Echter, Afvalcontainers Drechtsteden richt zich niet alleen op het verhuur van de containers. Er wordt namelijk ook ingezet op de recycling. Doordat de containers door het bedrijf worden opgehaald is het mogelijk de herbruikbare stoffen en afval uit de containers te halen en te recyclen. Hiermee draagt het bedrijf haar steentje bij een beter milieu.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling 046 Rijopleidingen

046 Rijopleidingen staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Feedbackcompany hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 8,9 / 10 op basis van meer dan 440 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ben zo blij dat ik dit bedrijf heb gevonden. Heb nu al meerdere malen een container gehuurd. Het reserveren ervan is gemakkelijk en het afmelden ook. Ben zeer te spreken over het bedrijf.” – Tevreden klant (Laurens)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Makkelijk systeem
 • Scherpe prijzen
 • Jarenlange ervaring
 • Zeer klantvriendelijk
 • Snelle bezorging
 • Sterke communicatie

Afvalcontainers huren in de regio

Ook voor grofvuil in Dordrecht

De containers van Afvalcontainers Drechtsteden worden in de hele regio geplaatst. Zo is het uiteraard ook mogelijk om grofvuil in Dordrecht via een container weg te werken. Klanten geven aan dat de eindeloze tripjes om grofvuil in Dordrecht weg te brengen hiermee in een klap weg zijn. De container wordt namelijk voor de deur geplaatst. Hierdoor is het voor de bewoners van Dordrecht en omstreken veel gemakkelijker om eens goed op te ruimen. Het grofvuil in Dordrecht wordt daarnaast opgehaald, waardoor je als klant geen omkijken meer hebt naar je afval.

Huur ook een afvalcontainer!
grofvuil dordrecht
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Afvalcontainers Drechtsteden je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Raamdeco en Fietsie.

Bekijk de reviews van deze bedrijven