4wieler review

Informatie

  • 4wieler
  • Webshop
  • Langegracht 63
    2312 NW, Leiden

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

4wieler review

XTRN-IT review

Het is algemeen bekend dat lichamelijke beweging uiterst belangrijk is voor ieder persoon, al is het maar 30 minuten per dag. Fietsen is een goed voorbeeld van beweging en daarbij heeft het ook voordelen voor je spijsvertering. Vind je fietsen nogal spannend, maar wil je het wel graag gaan doen, dan heeft 4wieler het ideale product voor jou. Een fiets van 4 wieler is niet alleen veel veiliger, maar ook nog eens hartstikke leuk. Je kunt er namelijk voor kiezen om alleen, met zijn tweeën of zelfs zessen op een fiets te stappen. Daarnaast beschikt het bedrijf ook nog over een tourfiets die ideaal is voor hoge snelheden en lange afstanden.

Een vierwieler van 4wieler in Nederland gemaakt en wanneer je persoonlijke aanpassingen wenst is dit geen probleem, er is een uniek ontwerp voor iedereen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling 4wieler

4wieler wordt zeer gewaardeerd door vele klanten, dit laten de klanten dan ook graag weten op de review pagina. Het bedrijf wordt op meerdere platformen beoordeeld, maar op Google staan de meeste. Het bedrijf scoort een 4 / 5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Hele goede fietsenzaak voor vierwielers in alle soorten en maten. Van kinderfiets, tot vrachtfiets, tandem en familiefiets.

Echt maatwerk en vakwerk. Van alles is mogelijk. Mijn vierwieler fiets is soepel en stabiel. Fietst ontzettend fijn en kan ook ingevouwen.

Ook enorme aanrader als je een handicap of beperking hebt of gewoon moeite met fietsen en evenwicht.” – Rozemarijn

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Ontworpen voor ultieme stabiliteit
  • Fietsen zoals op een tweewieler
  • Ook beschikbaar als e-bike
  • Zorgt voor een ergonomische houding

De geschiedenis van de 4wieler

De opstart van het bedrijf 4wieler begon gek genoeg met een driewieler. Dit was een dynamisch ontwikkeld vervoersmiddel dat in 2005 bedacht werd door Lennart Vissers middels zijn afstudeerproject aan de Design Academy in Eindhoven. Hiermee heeft Lennart meerdere prijzen in de wacht gesleept en besloot hij een jaar later samen met zijn vader het product te gaan produceren.

Na de splitsing van het driewielerconcept is Lennart verder gegaan met het maken van een nog stabielere fiets die mensen met een stabiliteitsprobleem kan helpen. Dusdoende ontstond het concept 4wieler.

Zie hier de beschikbare modellen
4wieler review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als 4wieler je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Comrades Moscow en Buteyko Limburg.

Bekijk de reviews van deze bedrijven