sensolife logo

Informatie

 • Sensolife
 • SI-producten
 • Elisabeth Strouvenlaan 2, 6214 AZ, Maastricht
 • Opgericht in december 2018
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

SensoLife review

Rapid '54 review

SensoLife is dé webwinkel met ondersteunende producten voor jou en je kind. De webshop is gespecialliseerd in SI-producten. Dit zijn producten die gebruikt kunnen worden voor therapeutische doeleinden en kunnen worden ingezet als hulpmiddel bij verschillende aandoeningen/ziekten.

De producten die Sensolife verkoopt zijn niet alleen ontworpen voor individuele klanten, maar ook voor therapeutische kamers, revalidatiewinkels, kleuterscholen, scholen, gespecialiseerde ziekenhuizen, speciale en educatieve centra en oefenruimtes.

In het productieproces wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde grondstoffen. SensoLife biedt producten aan van de hoogste kwaliteit, altijd afgestemd op de individuele behoeften en vereisten. SensoLife werkt samen met SI-therapeuten en gebruiken hun kennis om onze producten te verbeteren. Ook heeft SensoLife een Duitse webwinkel.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Sensolife review

Sensolife staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 25 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling Sensolife

“Ik heb de CLASSIC deken als kerstcadeau gegeven aan mijn moeder die al jaren slaapproblemen heeft. Al in de eerste week van gebruik is haar nachtrust verbeterd. De deken is 6 kg en misschien had ik iets zwaarder voor haar kunnen bestellen. De afwerking is van een zeer hoge kwaliteit en het materiaal voelt zacht aan. SensoLife is een echte aanrader.” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Eerlijke prijzen
 • Deskundig
 • Gratis advies
 • Persoonlijke aandacht
 • Kwalitatief product
 • Gratis verzending

Wie is Sensolife

De specialist in SI-producten

SensoLife verkoopt hoogwaardige producten, zoals verzwaringsdekens, verzwaringskussens, verzwaarde slaapzakken enzovoorts. De verzwaringsdekens van SensoLife zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een positief effect op de nachtrust van u of uw kind. Een goede nachtrust heeft invloed op de conditie, gezondheid, energieniveau en vele gebieden van het leven. Om deze reden biedt SensoLife uitsluitend hoogwaardige producten aan die helpen om de kwaliteit van de slaap te verbeteren, de concentratie overdag te verhogen en de prikkels beter te verwerken.

Ontdek de verzwaringsdekens
sensolife review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Sensolife je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Drempelhulp  en Totaal Textiel 

Bekijk de reviews van deze bedrijven