verhoef service company logo

Informatie

 • Verhoef Service Company

 • Dienstverlening

 • Savannahweg 17, 3542 AW Utrecht

 • Opgericht in 2002
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Verhoef Service Company review

XTRN-IT review

Verhoef Service Company is de specialist op het gebied van personenvervoer en transport. Op gebied van personenvervoer horen ze tot de grootste ondernemingen van het land. Verhoef Service Company hebben veel zeer luxueuze coaches in Nederland rondrijden. Ze beschikken over een mooi, maar onopvallend wagenpark van hoog niveau.

De directiechauffeurs en privéchauffeurs zijn streng opgeleid en getraind. Ze brengen u op veilige en comfortabele wijze naar uw bestemming. Dit kunnen zij doen in uw eigen auto, maar u kunt ook een auto met chauffeur huren. Verhoef Service Company doet hun werk in stijl en klasse.

Beoordeling Verhoef Service Company

Verhoef Service Company staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een belangrijke relatie van Unilever belde ons zondagmorgen om 10.35 uur waar zijn auto bleef, maar die kwam exact volgens planning pas om 11.15 uur. Bleek achteraf dat zijn secretaresse een vlucht had omgeboekt zonder dat hij het wist…

“Ik kon al niet geloven dat Verhoef er niet op tijd zou staan, in de afgelopen 30 jaar dat ik vervoer gebruik heb ik maar één keer hoeven bellen en toen bleek er al een vervangende auto onderweg te zijn om zijn gestrande collega te vervangen. Wat een klasbak van een bedrijf heeft u! Maar vandaar mijn telefoontje omdat ik al na 5 minuten ongerust word. Zeker als ik weet dat Verhoef wordt ingezet en er dan nog niet staat…, maar dit keer was de communicatie van mijzelf en mijn (ex)secretaresse niet 100%, dus zult u mij niet meer horen. Alleen nog om te zeggen dat ik echt vind dat u een pracht van een bedrijf bent met op alle fronten uiterst bekwaam personeel! Goedemorgen en graag tot horens.” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Passend vervoer

 • Luxueus privé- en groepsvervoer

 • Veiligheid en comfort

 • Veelzijdig wagenpark

 • Een persoonlijke benadering

 • Volledig verzekerd

Wat is Verhoef Service Company?

Op zoek naar personenvervoer? Dan bent u bij Verhoef Service Company aan het goede adres! Verhoef Service Company biedt al meer dan 60 jaar verschillende diensten aan en is een betrouwbare partner voor al uw personenvervoer.

Select drive is een van hun chauffeursdiensten. Heeft u behoefte aan een privéchauffeur, bent u directielid of iemand uit het bedrijfsleven? Dan is deze dienst speciaal voor u. Als u op zoek bent naar vervoer voor groepen vanaf 15 tot 80 personen kunt u ook terecht bij Verhoef Service Company. Select coaches is een dienst gespecialiseerd in het vervoeren van grotere groepen op comfortabele wijze. Liever een chauffeur in u eigen auto? Leg uw aanvraag neer bij het bedrijf en ze helpen u direct met een service op maat.

Het gemak van Verhoef Service Company
personenvervoer
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Verhoef Service Company je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Boon vastgoed en Hulp Bij Excel.

Bekijk de reviews van deze bedrijven