logo the old school barber academy

Informatie

  • The Old School Barber Academy
  • Dienstverlening
  • Nieuwe Binnenweg 113, 3014 GH Rotterdam
  • Opgericht in 2010
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

The Old School Barber Academy review

Rapid '54 review

The Old School Barber Academy is een academie waar kappers een barbier opleiding of cursus kunnen volgen. De opleiding is geschikt voor beginnen en de cursus voor de ervaren kappers. De instructeurs hebben jarenlang ervaring en maken van iedere les een feestje. De lessen worden altijd op een professionele manier gegeven, maar er is ook genoeg tijd om samen plezier te maken. Bij The Old School Barber Academy staat jouw succes bovenaan!

Het maakt niet uit wie je bent of je nu een kapper, stylist of barbier bent, bij The Old School Barber Academy is iedereen welkom! De instructeurs behandelen iedereen met respect en zorgen ervoor dat je naar huis gaat met veel nieuwe kennis. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan fotografie en social media. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een succesvolle barbershop.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling The Old School Barber Academy

The Old School Barber Adademy staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Facebook hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9 / 5 op basis van meer dan 240 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“De cursus was een van de beste ooit! De instructeurs zijn super vriendelijk en zorgen ervoor dat je deel uitmaakt van de familie. Wij komen volgend jaar zeker terug voor een andere cursus. Je hebt nooit genoeg geleerd!” – Tevreden klant (Flo)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Professionele instructeurs
  • Van beginner tot ervaren barbier
  • Goede prijs
  • Persoonlijke aandacht

Barbier opleiding bij The Old School Barber Academy

De leukste barbier opleiding

Bij The Old School Barber Academy kun je een barbier opleiding volgen. Er worden opleidingen voor beginners en cursussen voor de meer ervaren kappers aangeboden. Wanneer je een barbier opleiding wilt volgen heb je de keuze tussen 20 of 40 weken. Ben je een meer ervaren kapper? Dan volg je een driedaagse of vijfdaagse cursus om andere methoden te leren. Zowel de opleidingen als de cursussen worden door ervaren barbieren gegeven. Daarnaast is er door de 1:5 (één opleider op vijf leerlingen) maximale aandacht voor iedere cursist of student.

Meld je aan!
barbier opleiding
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als The Old School Barber Academy je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Zwangerschapscursus Limburg en Wash and Care.

Bekijk de reviews van deze bedrijven