lievegoed logo

Informatie

  • Lievegoed
  • Sport en gezondheid
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Lievegoed review

Rapid '54 review

Bij Lievegoed geloven ze in de kracht die komt uit een gemeenschap. Ookwel een caring community genoemd. Een leven dat rijk is aan sociaal kunnen zijn, is voor ieder mens de basis van een fijn en betekenisvol leven. Naast dat er bij Lievegoed aandacht is voor het individu, is de gemeenschap de basis wat het handelen van de organisatie vormt. Wanneer beide in balans zijn, komen beide tot bloei.
De gemeenschap bij Lievegoed bestaat niet alleen maar uit haar cliënten, maar ook uit haar medewerkers, de ouders, verwanten en vrijwilligers.
De kenwaarden van de organisatie zijn aandacht, ontmoeten ontwikkelen en uiteraard gastvrijheid.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Lievegoed

Lievegoed heeft meerdere reviews op verschillende platformen. Deze reviews zijn geschreven door klanten en partners. De meeste reviews staan op Google en hier scoren zij een 4 / 5 met meer dan 10 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik vind Lievegoed kliniek een van de fijnste plekken waar ik aan mijn verslaving en mijn psychisch probleem kon werken. Daar ben ik achter de reden van mijn verslaving gekomen. Ik ben nu 9 jaar clean en ben ptss vrij en dat dankzij de inzet van het hele team van Lievegoed. Daar kwamen ze met de diagnose PTSS. Waardoor ik bij psytrec terecht kwam. Ik ben ze echt dankbaar.” – Adel

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Hulp bij verstandelijke beperking
  • Hulp bij LVB+
  • Hulp bij NAH
  • Hulp bij verslaving
  • Hulp bij psychiatrie

Werken bij Lievegoed

Lievegoed is een bedrijf dat er is voor zowel kinderen als volwassenen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking. Ook horen hier de mensen bij die een niet aangeboren hersenletsel hebben en mensen die problemen ervaren met een verslaving of op het gebied van psychiatrie.

Lievegoed draagt bij aan een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk meedoen met elkaar. Het bedrijf gelooft er namelijk in dat de basis voor een kwalitatief goed leven ligt bij een uitnodigde en helende samenleving.

Het bedrijf gelooft in de kracht die komt uit ritmes, kunst, cultuur, contact met de natuur, duurzaamheid en een gezonde levensstijl.
Werken bij Lievegoed is een bewuste keuze en dit merk je aan iedere medewerker.

Wil jij ook werken bij Lievegoed?
Lievegoed
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Lievegoed je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor gezondheid op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor bedrijven binnen de gezondheid kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven uit de sector gezondheid onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere MariPhari en Mind Setters.

Bekijk de reviews van deze bedrijven