julia coaching NLP

Informatie

 • Julia Coaching
 • NLP coaching
 • Menno van Coehoornstraat 5, 4811 AV Breda
 • Opgericht in 2013
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 0617975475
 • info@juliacoaching.nl
 • juliacoaching.nl
Bekijk website

Julia Coaching review

Rapid '54 review

Julia coaching is een NLP praktijk die zich specialiseert in persoonlijke lifecoaching. Tijdens de lifecoaching wordt gebruik gemaakt van de NLP methodiek dat staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren.

Wil je ander resultaat in je leven, maar houden factoren zoals stress, faalangst en onzekerheid je tegen? Bij Julia Coaching vind je de juiste hulp op maat. Door de persoonlijke aandacht en géén tijdsdruk tijdens coaching sessies, biedt zij maatwerk aan voor bekende, persoonlijke problemen.

Kortom, ze levert hoge kwaliteit NLP coaching aan en lost jouw ‘probleem’ sneller op dan alle andere therapiesessies die je hebt gehad.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Julia Coaching

Julia Coaching staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners.

Meest gewaardeerde beoordeling Julia Coaching

“Julia is een geweldige en aardige vrouw, die mij ontzettend goed heeft geholpen. Zij heeft mij de nare ervaringen uit het verleden een plekje weten te geven. Vroeger wel hulp gehad, maar dat heeft nooit goed geholpen. Ik kwam haar tegen op Social media en heb eerst een telefonisch ( gratis) gesprek met haar gehad. Het klikte meteen en dat vind ik heel belangrijk. Ik heb dingen kunnen verwerken, een plekje gegeven en heb weer zelfvertrouwen gekregen. Ik sta weer stevig in mijn schoenen en kan de hele wereld weer aan. Lieve Julia bedankt voor je hulp, zonder jou was ik nooit zover gekomen. Je bent een bijzonder en lief en mooi mens” – Tevreden klant (Jacqueline)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Begripvol
 • Fijne communicatie
 • Betrouwbaar
 • Professioneel
 • Ondersteunend
 • Hoge kwaliteit NLP sessies

NLP therapie sessie bij Julia Coaching

De beste van Nederland

Voor faalangst, depressie, onzekerheid of andere angsten die jou tegenhouden om alles uit je leven te halen, staat Julia Coaching voor je klaar. Julia is een echte levenscoach die de juiste handvaten geeft om weer voorwaartse kracht te verwezenlijken. Ze gaat voor 100% klanttevredenheid en dat is goed te zien aan het aantal positieve reviews over het bedrijf.

Ontdek NLP op maat!
julia coaching review
julia coaching faalangst

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Julia Coaching je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor coachpraktijken kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je praktijk verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende praktijken onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Mindsetters en Via Novalis.

Bekijk de reviews van deze bedrijven