Vianovalis logo

Informatie

 • Via Novalis
 • Dienstverlening
 • Kloostertuin 14, Sittard
 • Opgericht 4 januari 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Via Novalis review

XTRN-IT review

Via Novalis is een spiritueel centrum waar je terecht kunt om jezelf op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Het zorgt voor veel ontspanning en richtgeving naar jouw unieke pad. Wie ben je eigenlijk? Wat wil je bereiken? Waar word je blij van? Bij Via Novalis helpen ze jou verder om positief in het leven te staan.

Het doel van de workshops bij Via Novalis is het terugkomen tot jezelf. Door spirituele ontwikkeling kom je er achter wat je verlangens zijn. Je leert positief denken en dus ook vanuit deze intentie te gaan handelen.

Heeft deze pagina jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met Via Novalis om een workshop bij te wonen.

Beoordeling Verhoef Service Company

Vianovalis staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een hele mooi ervaring die mij als persoon veel rust heeft geboden. Een echte aanrader.” – Tevreden klant (Harry Peters)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Ontspannen

 • Meditatie
 • Healing Tao

 • Chi Kung

 • Goede begeleiding

 • Zet jezelf centraal met Via Novalis

Wat is Via Novalis?

Via Novalis is opgericht om weer terug tot jezelf te komen. Een mens is veel meer dan alleen een lichaam en bewustzijn. Emoties en gevoelens maken de mens, maar heb je deze wel onder controle. Door een te worden met het lichaam, emoties en hersenen kun je veel bereiken. Daarvoor staat Via Novalis. De workshops helpen hier een weg in te vinden om zo dichter tot jezelf te komen.

Via Novalis
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Via Novalis je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere bank laten reinigen en huurwoningdesk.

Bekijk de reviews van deze bedrijven