Logo

Informatie

  • Mariannekimmel.nl
  • Ervaringsdeskundige
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Marianne Kimmel review

XTRN-IT review

Marianne Kimmel groeide op in een gezinssituatie waar ze seksueel misbruikt werd door haar vader. Later is Marianne uitgegroeid tot een ervaringsdeskundige die haar verhaal doet, voor mensen die hier niet over durven te praten. Marianne praat over haar ervaringen en probeert het taboe te doorbreken om te laten zien dat een gelukkig leven na seksueel misbruik mogelijk is.

Marianne is regelmatig te zien als motivatiespreker bij lezingen, masterclass of als persoonlijke peptalk. Ze heeft ondertussen ook al een boek geschreven genaamd: ‘Ondersteboven’. Het boek is geschreven vanuit twee perspectieven: het slachtoffer en de dader. Gebeurtenissen in dit boek zijn gebaseerd op waargebeurde situaties.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Marianne Kimmel

Marianne Kimmel is voornamelijk een ervaringsdeskundige, waarbij dus weinig tot geen recensies achter gelaten worden. Ze beschikt over een Facebook pagina, waar een heleboel positieve reacties te vinden zijn. Verder zijn de meeste reviews te vinden over het boek ‘Ondersteboven’ dat Marianne Kimmel geschreven heeft.

Meest gewaardeerde boek beoordeling

Een verhaal dat een stem heeft gekregen en op een hele bijzondere en pure wijze is vertaald in een prachtig boek. Beide delen kwamen enorm binnen waarin verschillende emoties zich elkaar afwisselen. Een boek dat het verdient om gelezen te worden en een verhaal dat het verdient om gehoord te worden. – Sanne

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Motiverend
  • Inspirerend
  • Online coaching
  • Hoopverlener

Project Speak Now

Marianne Kimmel is voorzitter van de stichting: Speak Now. Bij deze stichting draait het erom dat iedereen recht heeft op meningsuiting en vrijheid. Door het onderwerp seksueel misbruik bespreekbaar te maken, probeert de stichting taboes te doorbreken en mensen helpen bij verwerking. Dit wordt uitgevoerd aan de hand van gespreksgroepen en media-aandacht.

Er wordt gezwegen wanneer iemand niet geloofd durft te worden, of van smaad of laster beschuldigd te worden. Zwijgen zorgt er alleen maar voor dat de innerlijke strijd zwaarder wordt. Juist door te delen, te praten en ervaringen uit te wisselen kan dit taboe doorbroken worden. Waar openheid is, ligt de weg naar heling. Stichting Project Speak Now biedt de juist ondersteuning in het praten over seksueel misbruik.

Klik voor meer informatie
Project speak now
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Marianne Kimmel je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk ook andere reviews over horeca websites op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor horeca websites kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende websites onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere El Gaucho en Pom Lai.

Bekijk de reviews van deze bedrijven