instyledecoration.nl

Informatie

  • Instyle
  • Webshop
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Instyle review

Rapid '54 review

Instyledecoration.nl is gespecialiseerd in het maken van horren en raamdecoratie op maat. Omdat het bedrijf zeker wil weten dat de hor gaat passen, komen ze zelfs de maten bij je thuis opmeten. Zo kom je niet met onvoorziene problemen te zitten.

De raamdecoratie van Instyle maakt je huis niet alleen maar helemaal af, het zorgt ook voor privacy, zonbescherming en een fijne sfeer in huis.

De horren van Instyle zijn van uiterst goede kwaliteit en worden geheel in Nederland geproduceerd. Doordat de horren voorzien zijn van een innovatieve frame is het monteren ervan mogelijk zonder boren of schroeven. Hierdoor zijn de horren van Instyle geschikt voor elk soort kozijn.

 

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Instyle

Instyle staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Telefoonboek.nl hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 7 / 10 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

” De levering bij Instyle is snel en het ziet er top uit!. ” – Tevreden klant (Loes)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Altijd op maat gemaakt
  • Gratis ingemeten
  • Geschikt voor elk type kozijn
  • Volledig in Nederland geproduceerd
  • In maar 5 minuten gemonteerd

Jouw hor of raamdecoratie in 3 stappen

Met drie kleine stappen heb jij jouw hor of raamdecoratie al snel in huis.

Stap 1: Maak een afspraak
Een medewerker komt bij je langs om de hor en/of raamdecoratie in te meten. Op deze manier hoef jij je geen zorgen hierover te maken en krijg je meteen informatie over de producten zelf en de levertijd ervan.

Stap 2: Bevestiging van je bestelling
Na het opmeten stuurt Instyle jou een prijsopgaaf. Geef je hier akkoord op?  Dan gaat Instyle direct voor je aan de slag.

Stap 3: Jouw bestelling op de deurmat
De volledige levering ontvang je volgens afspraak bij jou aan huis. Het pakket dat je ontvangt is voorzien van instructies voor de montage.

Maak hier jouw afspraak
instyledecoration.nl
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Instyle decoration je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Namengigant en Gelblasterstore

Bekijk de reviews van deze bedrijven