gelblaster logo

Informatie

 • Gel Blaster Store
 • Webshop
 • Boormolen 17
  8044TC Zwolle
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Gel Blaster Store review

XTRN-IT review

Ga je een speciaal evenement of een feest organiseren, maar je weet niet wat voor een activiteit je gaat arrangeren? Dan is dit het moment dat je de leukste tijd kunt gaan beleven met de Gelblasters van de Gel Blaster Store! Met een gelblaster kun je de strijd aan gaan met vrienden en familie en elkaar op een veilige manier met gel balletjes beschieten.

De Gelblasters vuren balletjes af die uit elkaar spatten wanneer ze het oppervlak raken. De “munitie” is biologisch afbreekbaar en laten dus geen vlekken achter. De balletjes zijn zacht en doen dus geen pijn wanneer ze het lichaam raken, integendeel met paintball.

Een Gelblaster huren is op een gemakkelijke manier gedaan door contact op te nemen op de website.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Gel Blaster Store

Gel Blaster Store wordt gewaardeerd door vele bezoekers en klanten van de website. Bezoekers die een review geplaatst hebben laten weten dat ze vinden dat de Gel Blasters fijn in gebruik zijn, het een top activiteit is voor kinderen en dat de website zeer gebruiksvriendelijk is.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Op de verjaardag van mijn zoon die 12 werd hebben we de Gel Blasters voor een middagje gehuurd. De kids vonden het helemaal geweldig, vooral omdat het niet zo’n pijn doet zoals bij paintball. En voor mij was het natuurlijk heel fijn met het wassen van de kleding, zeker een aanrader!” – Sandra

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Perfect voor elk feest
 • Meerdere spelmogelijkheden
 • Biologisch afbreekbare munitie
 • Laat geen vlekken achter
 • Makkelijk te huren
 • Bezorging door heel Nederland

Hoe ziet een Gel Blaster pakket uit?

Dit krijg je bij het huren van Gel Blasters!

Bij de Gel Blaster Store kun je zelf je eigen Gel Blaster pakket samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld extra munitie bestellen en extra Gel Blasters. De basis van het pakket bestaat uit de volgende producten:

8 x Gel blasters
8 x Hoppers
8 x Veiligheidsbrillen
4 x Emmers
2 x Camouflagenetten

Dit pakket is geschikt voor 8 personen om te spelen. De hoppers zijn bedoeld voor op te schieten, zodat je een écht doel hebt! De veiligheidsbrillen zijn er zodat je de balletjes niet in de ogen kunt krijgen. De emmers gebruik je voor de balletjes op te laden in het water, aangezien deze vooraf in een klein zakje worden geleverd. De camouflagenetten kun je gebruiken voor het schuilen van je vijand!

Reserveer nu!
Gelblaster huren
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Gel Blaster Store je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Sugar Bear Hair en Comrades Moscow.

Bekijk de reviews van deze bedrijven