Cargo Care logo

Informatie

 • Cargo Care
 • Verhuisbedrijf
 • Vouersweg 108, 6161 AG Geleen
 • Opgericht in 2008
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Cargo Care review

XTRN-IT review

Cargo Care is dé specialist op het gebied van verhuizingen in Zuid-Limburg. Hun doel is niet alleen om jouw spullen veilig van A naar B te verplaatsen, maar willen je daadwerkelijk ontlasten in deze vaak stressvolle en drukke periode. Dat noemen zij verhuizen zonder zorgen en hoe ze dat doen? Door als ervaren verhuizers te werk te gaan tegen een scherp tarief.

Cargo Care is bovendien aangesloten bij de organisatie voor Erkende Verhuizers. Hierdoor ben jij zowel kwaliteit als professionaliteit gegarandeerd. De verhuizers van Cargo Care zijn échte specialisten in hun vak en weten precies wat er bij een verhuizing komt kijken. Een beter verhuisbedrijf in Limburg ga je niet vinden.

Beoordeling Cargo Care

Cargo Care staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben zij verreweg de meeste reviews ontvangen. Op dit platform hebben zij een gemiddelde beoordeling van 4,9/5 op basis van 35 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zeer kundige mensen die plezier hebben in hun vak. Aanvraag was snel geregeld en de dozen konden we ruim van te voren al krijgen. Ook extra dozen is geen probleem. Binnen een paar uur is je huis leeg en staat alles op de nieuwe plek. Zeker een aanrader. En nog een positief punt. Ten opzichte van andere verhuisbedrijven hanteren ze een eerlijke prijs.” – Tevreden klant (Xavier)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Erkende verhuizer
 • Snelle communicatie
 • Goede service
 • Professioneel
 • Comfortabel
 • Zorgvuldig

Verhuizen met Cargo Care

Wil jij tijdens de verhuizing ook volledig ontlast worden?

Cargo Care is meer dan alleen een professioneel en vakkundig verhuisbedrijf in Limburg. Bij Cargo Care is het namelijk ook mogelijk om jouw inboedel op te slaan. Hiervoor gebruiken zij hun eigen selfstorage lockers. Deze lockers zijn bij hun op de locatie in de gemeente Sittard-Geleen gelegen. Hier worden al jouw spullen veilig opgeslagen in een 24 uur beveiligde omgeving. De selfstorage lockers van Cargo Care variëren overigens ook in grootte, waardoor zij altijd een locker beschikbaar hebben die passend is voor jouw wensen en behoeften.

Overigens verzorgt Cargo Care naast particuliere verhuizingen ook volledige zakelijke verhuizingen. Op die manier is uw kantoor en magazijn zorgvuldig en in een oogwenk volledig verhuisd. Dat maakt Cargo Care het meest veelzijdige verhuisbedrijf in Limburg.

Schakel Cargo Care in voor al jouw verhuizingen!
cargo care beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Cargo Care je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor verhuisbedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuisbedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de effectiviteit van jouw dienst verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten verhuisbedrijven onze diensten uitgevoerd. Onder andere Verhuismeesters is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven