Kasteel Limbricht logo

 • Kasteel Limbricht
 • Kasteel
 • Allee 1,

  6141 AV Limbricht

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Kasteel Limbricht review

XTRN-IT review

Landgoed Kasteel Limbricht is dé unieke locatie om te overnachten, trouwen of om feesten te houden. Het kasteel is gelegen in het mooie Limburg omringd door de prachtige natuur. Er zijn diverse feestzalen die ingezet kunnen worden voor verschillende feesten. In het hart van de voorburcht bevindt zich Brasserie Het Proeflokaal. Hier kun je genieten van een lekkere kop koffie met een gebakje of van een lekkere lunch. Kasteel Limbricht biedt ook verschillende activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld met een groep een steptocht maken of gaan boogschieten. Voor de wijnliefhebbers is er zelfs een wijnproeverij en bierproeverij voor de bierliefhebbers. Er dus is genoeg te doen voor jong en oud!

De bezoekers van Kasteel Limbricht zijn vooral verrast door de prachtige locatie die is omringd door de mooie natuur. Daarnaast vinden ze het personeel erg vriendelijk. Ook bevielen de kamers goed bij de bezoekers. Ze worden beschreven als ruim en hebben een mooi uitzicht. De slaap- en badkamers vielen ook goed in de smaak. Ze zouden snel nog een keer terugkomen.

Meest gewaardeerde beoordeling

”Wij verbleven in de groene kamer en hebben genoten, ik wil niet meer weg! Prachtig gerenoveerd en helemaal tot rust gekomen met ontbijt aan je voordeur, heerlijk bed en badkamer en uitzicht op een kasteel. Komen zeker terug”  – Margeaux

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Mooie locatie
 • Vriendelijk personeel
 • Voor verschillende gelegenheden
 • Ruime kamers
 • De beste service
 • Lekker eten

Zakelijke gelegenheden

Ook voor zakelijke gelegenheden heeft Kasteel Limbricht veel te bieden. Je kunt bij ze terecht voor coporate-evenementen, personeelsfeesten, vergaderingen of relatiedagen. Er is bij Kasteel Limbricht een Vergaderburcht die voorzien is van technische faciliteiten zoals een groot scherm met geluidsinstallatie. Met omringende diverse horeca-faciliteiten kan iedereen voorzien worden van drinken en eten, zodat de vergadering, teamdag of event succesvol verloopt. Je kunt bij Kasteel Limbricht terecht voor grote en kleine evenementen.

Bekijk hier alle mogelijkheden!
Personeelfeest

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Kasteel Limbricht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Batchforce en godigital

Bekijk de reviews van deze bedrijven